VIDEO: Lekkere man wint een reis naar Hongkong via Sourcy Vitaminwater

Gesponsord – Dag leuke mensen! Weten jullie nog dat ik laatst in Amsterdam Noord in die hilarische toestand met Eddy Zoey was beland? Een spel waarbij iemand in Scheveningen op een roltrap moest gaan staan en ik in Amsterdam aan een rad moest draaien om diegene in de prijzen te laten vallen. Spreekt wellicht niet helemaal tot de verbeelding, maar gelukkig is er een heuse aftermovie en die deel ik vandaag met jullie. Wat ik echt awesome vond, is dat je ziet hoe ze de roltrap gekleurd hebben. Hou ik van, zulke acties.

Ik schreef al uitgebreid over de hele happening in Amsterdam Noord, maar vandaag kreeg ik van Sourcy Vitaminwater de aftermovie toegestuurd en dat geeft toch een beter beeld. Het is een echte feel good video geworden en ik word blij als ik er naar kijk. Sponsored story of niet – ik vind het tóf als een merk een goede campagne neerzet en dit is er echt een. Sourcy Vitaminwater brengt kleur in je sleur. Je weet wel; die momenten op de dag die niet echt inspirerend zijn, zoals de rit naar je werk. Door ludieke dingen te doen en dit te koppelen aan het kleurrijke drankje, is zelfs je daily travel een leuk moment op de dag.

Vind ik goed bedacht!

Benieuwd naar de aftermovie (inclusief lekkere man op het eind, hallo: ik wil wel mee naar Hong Kong)? Check ‘m hier of hierboven!

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld/Leonie ter Veld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *