Champagnemaaltijd met bapao & kibbeling na

GOEDEMORGEN! Zoals je gisteravond al op Facebook kon zien – of niet, want Facebook lag er de halve avond uit – had ik gister een borreltje op en dus écht geen zin meer om te koken. Ik was naar de boeklancering van het boek Foodtrucks van Miljuschka geweest en daar schonken ze een champagne die mij erg goed smaakte. Tijd dus voor een hele makkelijke hap.

En ja je ziet het goed, ik kocht broodjes bapao en dat was mijn avondeten, haha. Man, wat had ik daar zin in. Ik had de variant rundvlees en die met satésaus (totaal vergeten dat het eigenlijk vegamaandag was) en vond het middelmatig lekker. Maar daarna had ik nog meer honger en ging ik in alle hoeken en gaten van m’n huis op zoek naar voedsel. En wat vond ik? KIBBELING!

Onlangs had ik van Iglo een pakketje toegestuurd gekregen met heel veel kibbeling, die je kunt klaarmaken in de oven. Ik was ietwat sceptisch over of dit echt lekker zou worden, maar ik had trek dus ging ik de uitdaging aan.

Verwarm de oven voor tot 220C en bak de kibbeling in 15 minuutjes knapperig. En ja hoor, knapperig worden ze echt! Hoewel de onderkant wel iets sompig was, was de bovenkant echt heel crunchy. Ik vond deze kibbeling écht heel lekker. Bizar, want dat had ik echt niet verwacht.

Dus, mijn avondeten van gisteravond bestond uit champagne, broodjes bapao en kibbeling. Een vreselijke combi en super slecht voor me, want ik heb nog stééds buikpijn (al anderhalve week nu), maar goed. Vanaf morgen ga ik even wat gezonder leven. Niet vanavond, want vanavond ga ik uit eten. Haha!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *