Video: Knakworsten koken in je koffiezetapparaat

Hello you! Ken je die grappig plaatjes die je op random sites als 9gag (maar ook veel op Facebook) voorbij ziet komen waarbij mensen spaghetti proberen te koken in een waterkoker en knakworstjes klaarmaken in een koffiezetapparaat? Ik ken ze! En ik was razend benieuwd of dat nou echt kon; huishoudelijke apparatuur inzetten als kookgerei. En niet alleen ik was hier nieuwsgierig naar; ook Bram van het tv-programma #FIRST was benieuwd. En dus gingen we samen op film testen of dit een beetje te doen is; knakworsten in een koffiezetapparaat, spaghetti in een waterkoker en als klap op de vuurpijl hebben we vissticks gaar proberen te strijken.

Of dat lukt? Dat zie je in déze video. Hier of hieronder:

Vond je deze video leuk en wil je meer van mij of van #FIRST zien? Abonneer je gratis op mijn YouTube-kanaal of neem eens een kijkje bij #FIRST!

Thanks voor het kijken!

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 25.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 11.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a…