Video: Indiase snacks proeven met Ivana

Goedemiddag! Deze week was ik op bezoek bij Ivana Perkovic, een travelvlogger waarmee ik een tijdje geleden op persreisje naar Leeuwarden was geweest. We kwamen elkaar een paar weken geleden weer tegen op een event over Oostenrijk en toen besloten we; wij moeten samen een video opnemen. Gezellig!

Ivana reist voor haar YouTube-kanaal Travel Vlog Iv de hele wereld over en in dat thema hebben we samen twee video’s opgenomen; eentje voor haar kanaal en eentje voor de mijne. In de video proeven we typische snacks uit India, een land waar Ivana graag komt. En waar ik nu ook echt naartoe moet, want MAN wat hebben ze daar lekker eten.

Benieuwd naar? Check de video hier of hieronder. En bekijk hier de video op het kanaal van Ivana (in het Engels).

Ik hoop dat je het een toffe video vond 🙂 Volgende week ben ik er weer met een tostivideo :D. Denk ik.. 😉 Hoewel ik dan in Frankrijk zit, dus misschien dat er dan wel een reisvlog online komt.. Wie weet!

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 11.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a…

 

 

3 reacties op “Video: Indiase snacks proeven met Ivana

  • Die Dairy Milk is super lekker! Maar niet echt Indiaas, volgens mij is het Engels. Alle landen die dus met Engeland gelinkt (Australie, Nieuw Zeeland, India) zijn verkopen ‘t. Als ik in Engeland kom gaan er altijd een paar repen mee naar huis :].

  • Ben heel benieuwd naar die dairy milk chocola! Heb een nederlandse webshop gevonden die ze verkoopt, ga hem gelijk bestellen! Verwachtingen zijn hoog 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *