VIDEO: Guilty Pleasures

Joehoe! Daar ben ik weer, met een tweede YouTubevideo! Ik nam deze video nog voor m’n verjaardag op, maar had steeds geen tijd om ‘m te editten. Maar, hier (klik!) is ‘ie dan! In dit nieuwe filmpje ga ik het hebben over Guilty Pleasures, op food-gebied dan. Producten waar je van houdt maar waar je eigenlijk niet voor uit kunt komen. Op zich ‘heb’ je niet zoveel aan dit filmpje, maar voor mij is het ook gewoon wat leuk experimenteren :D. Oh; en goed om te weten; mijn stopwoordje in deze video is niet meer ‘echt’ (YES!) maar nu ‘dol zijn op’. Heel annoying, let maar op. Hahaha! Nou, enjoy watching en laat in de comments hier of op YouTube weten wat je er van vond. En het allerbelangrijkste: laat weten wat jouw Guilty Pleasure is! Ik ben heel benieuwd 😀

Vergeet je niet te abonneren op mijn YouYube-kanaal voor meer filmpjes! 😀 En heb je een leuke suggestie voor een filmpje? Post het hieronder!

Oh en nog en PS’je: ik ben echt niet op alle vlakken zo lui hoor. Of naja, wel een beetje, maar in m’n werk echt niet 😀 

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Meer video’s (twee van de drie nog out & lame):


20 reacties op “VIDEO: Guilty Pleasures

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *