Video: EEN GROOT DILEMMA – Kookboekupdate #1

update1Jeeeeej! Hoi allemaal! Het is weer tijd voor kookboekupdates! Twee jaar geleden schreef ik rond dezelfde tijd als nu mijn eerste kookboek en inmiddels ben ik alweer vol aan de slag met boek #2. JEEJ! Nu had ik echt een hele blogpost geschreven met hoe het er nu voor staat, wat er bij komt kijken, wat wel en niet lukt, etc, maar dat was zo’n enorme lap tekst, dat ik dacht; ik maak er een video van.

Dus! De komende maanden ga ik je via YouTube op de hoogte houden van mijn tweede kookboek. Jeej! Ik vind het zelf heel leuk om meer video’s te maken en ben benieuwd wat jullie van deze vorm vinden.

Check de video hier of hieronder:


Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal, zodat je de volgende maand gewoon een reminder krijgt als kookboekupdate #2 online staat! 😀

Ook leuk: je kunt je nu al inschrijven voor een mailinglist om op de hoogte te worden gehouden als mijn boek in de winkels ligt. Je krijgt dan, ergens na de zomer, een mailtje van me met de verkoopinfo! 😀 Schrijf je hierrrrr in voor de mailinglist!

😀

IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al meer dan 9000 mensen kochten mijn eerste kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

4 reacties op “Video: EEN GROOT DILEMMA – Kookboekupdate #1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *