Video: De Grote Supermarkttoetjes Proeverij met Yokaserveert.nl

Joehoe! Een paar weken geleden heb ik samen met Yoka van yokaserveert.nl weer een nieuwe video opgenomen. Omdat de proeverijen wel in de smaak vallen bij de YouTube-kijkers (en bij mijzelf), namen we dit keer weer een nieuwe Proeverij op. Eentje waarin we supermarkttoetjes testten.

Ergens is dit natuurlijk de grootste onzin op aarde en zou ik zeggen; verspil er vooral geen 9 minuten van je waardevolle leven aan, maar aan de andere kant is het best handig; je staat vast wel eens voor het supermarkttoetjesschap te twijfelen over welke je nou moet nemen. Nou, in naam van de wetenschap hebben Yoka en ik dat eens even haarfijn voor je uitgezocht. Grondig getest en dít is de uitslag.

Check de video hier of hieronder en klik hier als je het leuk vindt om vaker mijn video’s te zien.

Wat is jouw favoriete supermarkttoetje?

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 25.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 11.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a….

 

4 reacties op “Video: De Grote Supermarkttoetjes Proeverij met Yokaserveert.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *