Vegetarische bami

Goedemorgen leuke mensen! Vorige week vrijdag vierde ik mijn verjaardag en voordat je een feestje geeft, heb je een goede bodem nodig. Ik maakte daarom bamiiiii, maar dan zonder vlees of vleesvervanger, want ik wilde niet propvol zitten omdat ik nog een jurkje aan moest. Ja ja, #meisjesdingen.

Nodig voor één persoon: kleinverpakking bami groentes – noedels of mie nestjes – satésaus – 1/2 zakje bami kruiden – 1 ei

Breng water aan de kook en laat de noedels of mie nestjes hier in gaar worden. Ik ging dit keer voor rijstnoedels, omdat die lekker snel gaar zijn.

Bak de bami groentes op hoog vuur in een pan met olie en voeg dan de bami kruiden toe. Laat dit op hoog vuur lekker bakken.

Bak in de tussentijd een ei met een hele dooier, zodat die straks lekker over je bami glijdt. Brr, dat klinkt intens.

Roer de gare noedels door je bami en bak nog een paar minuten op hoog vuur. Verwarm in die tussentijd de satésaus in de magnetron.

Serveer het ei en de satésaus op de bami en eet er eventueel bali-kroepoek bij, want die is het lekkerst van alle kroepoeks. EETSMAKELIJK!

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 25.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 11.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a….

2 reacties op “Vegetarische bami

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *