Verrukkelijke schnitzel met gekruide aardappeltjes en sla van spinazie, komkommer, feta en balsamico sladressing

HOI! Het is dinsdagavond en dat betekent dat ik nog één dagje moet werken en dan heb ik VAKANTIE. Maar om dat alvast te vieren ben ik op ’t moment gigantisch aangeschoten, haha. Oké, ook omdat ik last van m’n keel heb en jachtbitter echt helpt én omdat ik me eigenlijk best wel een beetje verveel vanavond en omdat ik gewoon echt zin had in een doorzakker. We zullen zien hoe blij ik morgenochtend ben met dit besluit, maar dat is morgen en nu is vandaag. Dus.

Ik ga een poging doen om jullie fatsoenlijk te vertellen over mijn avondeten van vanavond. Ik at namelijk veel te lekker. En helemaal niet rocketsciencemoeilijk. Ik wilde zelf schnitzel maken, maar na een sessie kerstshopping voor een jurkje had ik zó’n honger (overigens klopt het inderdaad dat ik gisteren nog blut als wat was en nu dus inderdaad heb geshopt, ja fout, maar jeej nieuw jurkje!), maar ik had dus te veel honger om zelf een schnitzel in elkaar te flansen. Mocht je toch onwaarschijnlijk nieuwsgierig zijn naar hoe je dat zou moeten doen, check dit filmpje, dat zou ook mijn recept worden. Maar, ik was te lui en vooral te hongerig en dus kocht ik gewoon de gepaneerde schnitzel van de Dirk en jezus, wat is die lekker. Erbij kocht ik een awesome eenpersoonsverpakking gekruide aardappeltjes en ik had nog spinazie in huis voor sla. Man, ik at heerlijk. Wel veel te veel natuurlijk, want de schnitzel was zo lekker dat ik er, na mijn avondmaal, gewoon nog eentje heb klaargemaakt. :):):)

Nodig voor één persoon: 1 schnitzel (of als je gierig hongerig bent als ik; twee) – gekruide aardappeltjes – een handje spinazie – eetlepel feta – 5cm komkommer – balsamicosiroop – appelmoes (most important) – beetje citroen

Bak de schnitzel in 4 minuten (echt zo kort? Beter: lees wat er op de verpakking staat, ik ben het vergeten.) gaar. De aardappeltjes moeten 10 minuutjes in de pan bakken. En van de spinazie en feta en komkommer maak je een salade, met de balsamicosiroop erover. Serveren met appelmoes (zowel bij de aardappeltjes als bij het vlees) en dan ben je best een beetje dichter bij de hemel dan je ooit was.

Vet lekker. Echt, wat een goeie schnitzel, die van Dirk. Ik ben fan. Of ik heb voorheen gewoon nooit m’n schnitzel goed klaargemaakt, want ik herinner me schoenzolen van de AH. Kan aan mij liggen, of aan AH. Maakt ook niet uit, die van Dirk zijn geweldig.

Dus, ik ga even verder zwijmelen bij Love Actually. Ooooh, ik verheug me zo op het einde! Jeej! TOT LATER! (PS; dit ging verrassend goed, bloggen met drank op.)

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *