Vegetarische shaormawraps met sla en knoflooksaus

Goedemiddag! Ik heb vandaag echt een lekker vrijdag-receptje voor je. Super simpel, weinig ingrediënten, een beetje in de categorie ‘vette hap’ en gewoon lekker en makkelijk. Ik maakte deze wraps zelf een paar dagen geleden klaar en vond ze lekkerder dan ik had verwacht. Het leek me op voorhand een beetje saai, maar het bleek toch best wel lekker. Mjam! Klaar voor vegetarische shoarmawraps? Let’s cook!

Nodig voor één persoon: half pak vegetarische shoarma (je kunt natuurlijk ook gewone shoarma gebruiken) – scheut olie – beetje extra shoarmakruiden – gemengde sla – knoflooksaus – 3 wraps

Verhit een scheutje olie in de pan en bak de (vega) shoarma hier op hoog vuur een tijdje in. Laat het lekker ff een tijdje in de pan bakken, zodat het echt lekker knapperig wordt. Is lekker, zowel voor de vega als de normale variant. Voeg een beetje extra shoarmakruiden toe als je dat lekker vindt. Ik vond het bij de vega variant wel nodig, die extra kruiden.

De wraps verwarm je even in een droge koekenpan aan beide kanten totdat ‘ie een beetje verkleurt.

Smeer de wraps in met wat knoflooksaus, doe erwat sla in, wat (nep) shoarma ennnnn top af met knoflooksaus. Klaar!

shoarma

Zo, makkelijk, snel en lekker. En echt lekker, want ik heb drie wraps zelf opgegeten en daarna de hele pan nog leeg gegeten… 😀

Oh en of de vega shoarma vergelijkbaar is met gewone shoarma? Mwah. Niet per se enorm, maar het is wel gewoon echt lekker en de kruiden zorgen toch wel een beetje voor de smaak. Dus dat!

Begin 2018 goed en vreet driemiljoen tosti’s!
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en de tweede druk ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Eén reactie op “Vegetarische shaormawraps met sla en knoflooksaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *