Pasta met muntpesto, geitenkaas en rucola

Morning! Gisteravond heb ik voor de tweede keer live op Facebook.com/Gewoonwateenstudentjesavondseet gekookt. En ik vond het weer heel leuk 😀 Ik maakte pasta met zelfgemaakte muntpesto, geitenkaas en rucola en het was HEEL LEKKER. Check in de live video die je gewoon hier terug kunt kijken hoe ik het klaarmaakte, of volg het recept hieronder:

Nodig voor één persoon: op gevoel wat verse munt (10gr ongeveer) – pijnboompitten – olijfolie – geraspte (parmezaanse) kaas – verse pasta – handje rucola – 3 schijfjes zachte geitenkaas met honing – peper & zout – eventueel nog een beetje spinazie

Kook de verse pasta in 4 minuten gaar. Maak in de tussentijd pesto door olijfolie, parmezaanse kaas, verse munt en pijnboompitten in een maatbeker te staafmixeren tot een groen papje. Je kunt het ook allemaal fijnhakken en dan met elkaar mengen. Doe er eventueel nog wat verse spinazie bij, zodat er tenminste een beetje groentes in je pesto zitten én omdat je pesto er mooi groen van kleurt.

Giet de spaghetti af en roer ‘m door de pesto. Top af met wat geitenkaas met honing en een dot rucola. Eventueel nog wat geraspte kaas en pijnboompitten om het er gezellig uit te laten zien. En eindig met peper en grove zoutkorrels! KLAAR!

Ik vond het echt heeeeeeeel erg lekker. Mjam! Top recept voor vegamaandag! 😀

Heb je de live video gekeken? Wil je dat ik dit vaker doe? Heb je opmerkingen erover? Laat je horen!

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 25.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 11.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *