Vega burger met kaas, paprika, knoflooksaus en spinazie

In de categorie ‘ niet echt geslaagd’ at ik gistermiddag een vegetarische burger met allemaal dingen die er eigenlijk net niet lekker bij waren. Knoflooksaus in plaats van mayonaise, oude kaas in plaats van cheddar (niet lekker in combi met zeewier) en een paprika die echt al wel een beetje over tijd was. Evengoed deel ik het recept met je; wie weet bak jij er iets beters van.

Nodig voor één burger: 1 burgerbroodje – 1 zeewierburger met venkel en witte bonen – 1 eetlepel knoflooksaus – 4 plakjes komkommer – een paar grote blaadjes spinazie – 1 eetlepel oude strooikaas – een scheutje barbecuesaus – een plukje kiemen

Snijd het burgerbroodje doormidden en bak beide binnenkanten even in een droge koekenpan totdat het een beetje knapperig is.

Snijd plakken van de paprika en bak samen met de zeewierburger tussen het tosti-ijzer totdat het allemaal gaar en gegrild is. Bouw je burger op door te beginnen met knoflooksaus, 4 plakjes komkommer, de burger, de oude kaas, wat barbecuesaus en spinaziebladeren. Aftoppen met wat kiemen en klaar!

Niet lekker. De combinaties kloppen totaal niet in dit recept, maar het kwam dan ook tot stand door alle leftovers in de koelkast bij elkaar te gooien. Geen aanrader. Vooral die burger in combinatie met oude kaas en knoflooksaus was niet te doen. Bah.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *