Vega: Basisrecept voor spaghetti

Joehoe! Al heel lang stond dit recept in de concepten van m’n blog en nog steeds heb ik ‘m niet uitgetypt… Jullie weten van me, of tenminste de mensen die me kennen of veel mijn blogs lezen, weten dat ik een enorme vreetzak ben. Zo erg dat ik na een enorm avondmaal, vaak nog steeds trek heb en allemaal andere dingen ga eten. Zoals chips, oh i love chips. Laatst had ik echter na m’n avondmaal, geen chips in huis. En ook geen ander alternatief. Alleen spaghetti. En oeiiii dat bleek uiteindelijk een perfecte optie om mijn maag mee te vullen. Ik maakte een basisspaghetti die héél lekker en heel simpel is.

Nodig voor één persoon: Spaghetti – Grana Padano – olijfolie – 1 teen knoflook – peper – olijfolie

Dit is een basisrecept en dus heel makkelijk. Je kunt er zelf nog extra ingrediënten (tomaten, garnalen, peterselie, basilicum, witvis, noem maar op!) aan toevoegen, maar je kunt het ook gewoon zo, als simpel gerechtje, eten. Kook de spaghetti in 8 minuten gaar. Doe ’t op je bord, giet er een flinke scheut extra vierge olijfolie overheen, schep er een teentje knoflook door, strooi er wat peper over en top af met flink wat heerlijke kaas. Ik hou onwijs van Grana Padano! Alles is ongeveer lekker met die kaas <3.

Nou, dat was makkelijk toch? En echt heel lekker! Ontzettend niet-voedzaam, maar dat maakt even niet uit. HEERLIJK!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


6 reacties op “Vega: Basisrecept voor spaghetti

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *