Joehoe! Al heel lang stond dit recept in de concepten van m’n blog en nog steeds heb ik ‘m niet uitgetypt… Jullie weten van me, of tenminste de mensen die me kennen of veel mijn blogs lezen, weten dat ik een enorme vreetzak ben. Zo erg dat ik na een enorm avondmaal, vaak nog steeds trek heb en allemaal andere dingen ga eten. Zoals chips, oh i love chips. Laatst had ik echter na m’n avondmaal, geen chips in huis. En ook geen ander alternatief. Alleen spaghetti. En oeiiii dat bleek uiteindelijk een perfecte optie om mijn maag mee te vullen. Ik maakte een basisspaghetti die héél lekker en heel simpel is.
Nodig voor één persoon: Spaghetti – Grana Padano – olijfolie – 1 teen knoflook – peper – olijfolie
Dit is een basisrecept en dus heel makkelijk. Je kunt er zelf nog extra ingrediënten (tomaten, garnalen, peterselie, basilicum, witvis, noem maar op!) aan toevoegen, maar je kunt het ook gewoon zo, als simpel gerechtje, eten. Kook de spaghetti in 8 minuten gaar. Doe ‘t op je bord, giet er een flinke scheut extra vierge olijfolie overheen, schep er een teentje knoflook door, strooi er wat peper over en top af met flink wat heerlijke kaas. Ik hou onwijs van Grana Padano! Alles is ongeveer lekker met die kaas <3.
Nou, dat was makkelijk toch? En echt heel lekker! Ontzettend niet-voedzaam, maar dat maakt even niet uit. HEERLIJK!
VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+ | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!
Misschien vind je dit ook lekker:
Anoniem zegt:
Haha zo leuk geschreven weer! Ziet er makkelijk en lekker uit!
leonie zegt:
dank je 🙂
madeleineterkuile zegt:
Rauwe knoflook of gebakken?
leonie zegt:
Rauw!
Petra zegt:
Hmmm het klinkt als een heel smakelijk basis…dus hij is het proberen wel waard!
leonie zegt:
it is!