Studentenkorting bij de Yoghurt Barn + gratis koffie o.v.v. mijn blog + Winactie!

[Winactie is inmiddels afgelopen ] Goedemiddag! Vandaag heb ik weer iets leuks voor jullie; een tip, korting én een winactie! Jeeeeeej! Ongeveer een halfjaar geleden was ik bij de opening van de eerste Yoghurt Barn in Amsterdam (daar lees je hier over). De Yoghurt Barn in Utrecht en Amsterdam, zijn ‘eettentjes’ waar je yoghurt kunt eten of meenemen. Van Frozen Yoghurt met superfoods tot lekkere dikke hangop met flinke stukken chocolade en heerlijk fruit. Ze hebben van alles! Je kunt de yoghurt in de Barn zelf nuttigen, in een hele toffe industriële setting, of meenemen voor onderweg. Ook kun je er heerlijk high-teaen of een heel ontbijt nuttigen. Ik was er in september en ben razend enthousiast! En nu mag ik jullie allemaal leuke dingen aanbieden. Dus lees door!


10% Studentenkorting
Yoghurt Barn introduceert vanaf februari, en dit is leuk nieuws voor jullie, 10% studentenkorting! Niet eenmalig korting, nee gewoon voor altijd. Tenminste, voor zolang je studeert ;-). Ain’t that nice?

Nou is het overgrote deel van mijn lezers student en hier natuurlijk uitzonderlijk blij mee (toch jongens :D?), maar met mij zijn er natuurijk ook wel wat mensen hier die al niet meer studeren. En daarom is er nóg meer leuks! En het volgende vind ik persoonlijk echt a-we-some.

Gratis kop koffie of thee bij de Barn als je mijn blog noemt!
Gedurende de hele maand februari als je langs de Yoghurt Barn in Utrecht of Amsterdam gaat en je bestelt een yoghurt, dan krijg je een gratis kop koffie of thee als je noemt dat je erover hebt gelezen op mijn blog. Zeg dat je komt via Gewoon wat een studentje ’s avonds eet, en jij hebt een gratis kop koffie of thee. Ik vind het echt TE COOL en hoop dat veel mensen langs zullen gaan 🙂 En laat het even weten hè, ik ben heel benieuwd! Maar dat is nog niet alles….

Winnen! 3x cadeaubon t.w.v. €10 van de Yoghurt Barn [Winnaars zijn al bekend!]
Het lijkt Oprah wel! Naast de studentenkorting vanaf februari tot altijd, en de gratis kop koffie als je mijn blog noemt in de maand februari, mag ik ook nog 3x een cadeaubon van €10 weggeven voor de Yoghurt Barn, te besteden in Utrecht en Amsterdam. Wat moet je doen? Like de facebookpagina van de Yoghurt Barn en laat een reactie achter onder dit facebookbericht dat je wil winnen. Je moet een reactie achterlaten, zodat we de winnaars kunnen taggen.

Nou, dat was al het leuks van vandaag! Ik kan je zeer aanraden om echt eens langs te gaan bij de Yoghurt Barn, omdat ze écht heel veel lekkers hebben, mmmmm! Dus, ga jij langs voor een gratis kop koffie + studentenkorting en doe je dan ook nog mee met de winactie? Laat ’t in de comments achter!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

13 reacties op “Studentenkorting bij de Yoghurt Barn + gratis koffie o.v.v. mijn blog + Winactie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *