Vanaf nu ook blogs op Foodness.nl!

Hoi hoi! Zoals jullie in mijn blogpost van afgelopen donderdag al konden lezen, was ik die avond naar de lancering van Foodness.nl. Dit is een nieuwe online platform voor iedereen die gezond wil leven en lekker wil eten. En ik ga voor ze schrijven! Nu denk je bij mijn blog niet meteen aan gezond eten, en terecht, maar toch zullen er om de twee weken nieuwe artikelen van mij verschijnen op foodness.nl/blog. Vooral met de insteek dat ik gezond omga met eten. En ach, ik eet ook best fatsoenlijk toch?

Voor foodness ga ik echt aparte blogs schrijven, die niet (of gedeeltelijk) hier gepubliceerd staan. Hier schrijf ik natuurlijk bijna dagelijks over mijn avondeten en op foodness ga ik meer over bepaalde onderwerpen die met food te maken hebben, schrijven.

De eerste blogpost staat inmiddels online, waarin ik mezelf aan de hand van mijn koelkast voorstel. Benieuwd hoe mijn koelkast, in opgeruimde toestand, er uit ziet? En wat ’t over mij vertelt? Je leest het hierrrr.

Mijn volgende blog zal gaan over stamppotten en waarom stamppotten cool zijn.

Binnenkort wordt de website nog groter gelanceerd. Op het moment is het allemaal nog maar net live en nog een beetje uitproberen, maar neem alvast een kijkje! Vooral interessant als je geĂ¯nteresseerd bent in gezonde voeding. Of #superfood. Iets waar ik zelf dan weer behoorlijk kriebelig van word ;-).

Ik heb er in ieder geval zin in en vind het leuk om ook wat meer overkoepelende blogs te gaan schrijven. Ik hoop dat jullie ’t ook interessant gaan vinden, ook al je, net als ik, geen healthfreak bent!

Wat vind je van het eerste artikel? Dingen gelezen die je nog niet wist?

Gerelateerde blogs:


2 reacties op “Vanaf nu ook blogs op Foodness.nl!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *