Video: Ei-tosti met zalm en Gaston van de Postcode Loterij

Gesponsord – Goeeeeeedemiddag leuke mensen! Ik heb me toch iets leuks gedaan net; samen met Gaston van de Postcode Loterij heb ik een aflevering van Tosti’s bakken met leuke mannen opgenomen. Voor mijn YouTube-kanaal. Hysterisch!

Het zit zo. Ik kreeg van de Postcode Loterij het receptenboek Koken met Kanjers, dat zij in samenwerking met Jamie Oliver hebben gemaakt, op de deurmat (net als alle deelnemers van de Postcode Loterij) en ontdekte dat daar ook een paar tostirecepten in staan. En hoe tof zou het zijn om eens even zo’n tosti klaar te maken met écht Postcode Loterij-gezicht Gaston…? Heel tof! En zo geschiedde. 😀 VET GEZELLIG!

Check de video hier of hieronder.

Weet jij ook een tof tostirecept dat iedereen móet kennen? Deel jouw tip via #tostichallenge en #kokenmetkanjers via social media. En wil je ook meedoen met de ‘tostichallenge’-winactie, ga dan snel naar de Facebookpagina van de Postcode Loterij.

Love it!

Vond je de video leuk? Abonneer je op mijn kanaal, zodat je iedere keer op de hoogte bent als er een nieuwe video online komt. Ken jij een leuke man met wie ik ook echt eens tosti’s moet bakken? Tip ‘m hieronder!

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 12.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a.

Eén reactie op “Video: Ei-tosti met zalm en Gaston van de Postcode Loterij

  • Karlijn zegt:

    Haha, ik was bij mijn ouders dit weekend en zag daar het boek ook liggen. Toen ik erin keek en de tosti recepten zag moest ik dus meteen aan jou denken en wilde ik je een foto sturen om te vragen of je die al eens geprobeerd had (via insta). Toch maar niet gedaan omdat ik dacht ‘Leonie zit daar echt niet op te wachten’ en zie ik nu dit! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *