Tortizza’s met chorizo, courgette en mozzarella

Goedemiddag jij! Ik ben even een weekje thuis en vind het heerlijk om weer zelf te kunnen koken. Je vindt me nu vaak ‘s middags al in de keuken voor een heerlijke lunch, zodat ik lekker veel recepten met je kan delen, in de tijd dat ik niet voor mijn blog op reis ben.

Vandaag heb ik een tof tortizza-recept voor je. Gisteravond aten we de standaard tortizza’s en vandaag had ik nog wat ingrediënten over, dus daarmee flanste ik deze beauties in elkaar. Zin in pizza? Let’s tortizza!

Nodig voor één persoon: 2 grote wraps – 2 eetlepels crème fraîche – 1/2 courgette – 1 bol buffelmozzarella – 10 plakjes chorizo – olijfolie – peper & zout

Smeer twee wraps in met crème fraîche en beleg ze met dunne plakjes courgette. Verdeel daar de plakjes chorizo over en top af met stukjes mozzarella die je van de bol af hebt gescheurd. Giet daar een klein beetje olijfolie overheen en wat peper en zout en zet de tortizza voor 10-15 minuten in de oven op 180C. De tortizza is klaar wanneer hij een beetje bruin begint te kleuren en de bodem hard wordt. Eet smakelijk!

Ik vond het echt heel erg lekker. Het is zo simpel en je gebruikt eigenlijk maar weinig ingrediënten, maar toch vond ik het een heel smaakvol geheel. Echt lekker! Enjoy 🙂

Woohooo de derde druk van TOFFE TOSTI’S ligt nu in de winkel!
Snel naar de winkel of bestellen via Bol.com! Het boek kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *