Tortizza’s met avocado, tomaat & mozzarella

Hey you! Het is vandaag eindelijk weer eens tijd voor tortizza’s! Je weet wel: die simpele pizzaatjes die je maakt van wraps. Super makkelijk, snel en ergggg lekker. Ik gebruik hiervoor altijd de kleinste wraps die ik kan vinden in de supermarkt en geef de voorkeur aan wraps van Santa Maria (of in ieder geval niet huismerk; daarin proef je echt een groot verschil).

Hoewel mijn favoriete tortizza er eentje is met spekjes en bosui, ging ik vandaag even op de vegetarische tour en maakte ik tortizza’s met avocado, tomaat en mozzarella. Echt een top combi. Heb je al wel eens warme avocado gegeten? Niet? Dan is dit het moment! Let’s tortizza!

Nodig voor 2 personen:
– 1 avocado
6 kleine tortilla’s
– een beetje yoghurt, zure room of crème fraîche
– 1 tomaat
– 1 bol buffelmozzarella

Bereiding van de tortizza’s
Verwarm de oven voor op 200C. Verdeel de wraps over een bakplaat met bakpapier. Smeer de bodem van de tortizza’s in met een beetje yoghurt, zure room of crème fraîche. Snijd de avocado en tomaat in kleine plakjes en verdeel over de tortizza’s. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel ook over de tortizza’s. Doe er wat peper en zout over en bak het 15 minuten af in de oven. De tortizza’s zijn klaar wanneer de wraps een beetje goudbruin kleuren en de bodem lekker knapperig is. En de mozzarella goudbruin; dat is ook echt wel lekker.

tortizza's

Het is echt een super makkelijke maaltijd om te maken en het is zo klaar én dus super lekker. Ik kan er gewoon niet veel meer over zeggen dan dat dit echt iets is dat je een keer moet proberen. Oh en dan niet besparen op de mozzarella; omdat je zo weinig ingrediënten gebruikt is het wel belangrijk dat de ingrediënten díe je gebruikt, goed smaakvol zijn. Dus buffelmozzarella it is!

Bewaar dit recept op Pinterest
Wil je dit recept op een later moment makkelijk terugvinden? Bewaar onderstaande foto dan op een van je Pinterest borden.

tortizza's

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *