Tortizza’s met avocado & mozzarella en heerlijke salade

Gesponsord – Hey allemaal! Vandaag deel ik een van mijn favoriete recepten met je. Of beter gezegd; een van Jans favoriete recepten. Heel vaak maak ik op zondag tortizza’s met een salade. Dit is echt dé maaltijd die toch wel een beetje gezond is (lekker veel groentes), waarbij je veel dingen die je nog in de koelkast hebt liggen kunt gebruiken (weg met voedselverspilling) én die we allebei echt heel erg lekker vinden. Goed eten, daar houden wij van :D.

Voor de tortizza’s van deze zondag gebruikte ik een courgette die nog in de koelkast lag en voor de salade gebruikte ik ook een restje sla dat ik nog had liggen. Deze waren nog hartstikke vers, want ik heb sinds kort echt vet chille Tupperware dozen in m’n koelkast staan, waar ik allerlei verse producten in kan bewaren.

tupperware-koelkast
Dit is zooo fijn: een deel van de ingrediënten komen gewoon uit de koelkast uit de Tupperware doos en zijn nog in perfecte staat. En de wraps die ik overhoud na deze maaltijd, stop ik ook gewoon in een doosje, zodat ze goed bewaard blijven.

Waar ik in m’n studententijd echt nog heel lekker ging op sompige komkommers in de deur van m’n ijskast, gedij ik tegenwoordig echt bij een opgeruimd huis. M’n moeder (of m’n ex-huisgenoot) weet niet wat ze hoort, haha! Maar echt; mijn koelkast is geen Grote Chaos met overal random verkleurde groentes, maar gewoon een geordende toestand met de kaas netjes in een Tupperware doos, het vlees netjes in een Tupperware doos, de groentes goed opgeborgen in Tupperware. Vet nice! Ik hou ervan om met verse producten te koken, maar ontkom er niet aan dat je vaak dingen overhoudt. Mega fijn dus dat je die gewoon goed kunt bewaren op deze manier.

In deze blogpost neem ik je mee in het recept voor deze vet heerlijke tortizza’s én ik vertel je alles over een nieuwe spaaractie bij PLUS. Daar kun je namelijk vanaf 21 april sparen voor Tupperware producten. Want goed eten, dat wil je vers houden.

Aan de slag!

Nodig voor twee personen: 6 kleine wraps – 125gr crème fraîche – 1 bol buffelmozzarella – scheutje olijfolie – 200gr groene aspergetips – 1/2 courgette – 1,5 avocado – 2 handen gemengde sla – beetje geraspte oude kaas – pijnboompitten 

bak

Smeer de tortilla’s in met een laagje crème fraîche. Snijd de avocado in plakjes en verdeel over de tortilla’s. Als je avocado overhoudt, gebruik je dat voor de salade. Beleg de tortizza’s ook met wat groene asperges en mozzarella. Doe er een scheutje olijfolie overheen en een beetje peper en zout en bak de tortizza’s in 15-20 minuten af in de oven op 180C. Ze zijn klaar wanneer de mozzarella een beetje goudbruin kleurt en de wraps knapperig beginnen te worden.

Maak in de tussentijd een salade. De courgette en aspergetips heb ik in stukjes gesneden en gebakken in een pan met olie. Meng dit vervolgens met de gemengde sla, avocado, geraspte kaas, pijnboompitten en een scheutje olijfolie. Klaar is je salade!

Serveer per persoon 3 tortizza’s en wat salade erbij en eet smakelijk!

tostr

Spaar voor Tupperware bij PLUS!
PLUS houdt net als ik van goed eten en vindt ook; goed eten, dat wil je vers houden. Bij PLUS Supermarkt kan je dus van 21 april t/m 27 juli sparen voor Tupperware producten (spaarkaarten kunnen nog t/m zaterdag 10 augustus worden ingeleverd). Bij €10 aan boodschappen krijg je 1 spaarzegel en bij een volle spaarkaart krijg je Tupperware.

Ben jij nou net als ik zo iemand die z’n zegeltjes altijd kwijtraakt? Dan kun je ook digitaal sparen! Namelijk via de PLUS app. VET handig. En als je je daarvoor aanmeldt, krijg je alvast 4 zegeltjes cadeau. CHILL. Je download de APP gewoon via je smartphone en scant je bon dan voor de zegels.

nieuweapp2

Ik spaar nog even verder, want ik ben van mening dat je nooit genoeg Tupperware in je kast kan hebben. Helemáál als foodblogger; ik heb zo vaak restjes over, die ik dan aan Jan meegeef naar z’n werk. Woehahah, jongens; ik word echt volwassen. HELP! 😀

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

Eén reactie op “Tortizza’s met avocado & mozzarella en heerlijke salade

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *