
Nodig voor één persoon (dus 2 tortizza’s, best veel in dit geval, 1 heb je ook genoeg aan als je nog een toetje neemt): 2 wraps – 1 blikje 7ct tomatenpuree – 1 tomaat – 1 bol mozzarella – 1 pak rundercarpaccio van AH (incl pijnboompitten en parmezaanse kaas) – 2 handjes rucola
Smeer de wraps in met tomatenpuree. Snij de tomaat en mozzarella in stukjes en verdeel over de wraps. Doe die 15 minuten op 180C in de oven. Verdeel vervolgens de carpaccio over de tortizza’s, met een pluk rucola, beetje peper & zout, pijnboompitten en parmezaanse kaas en eindig met een scheutje olijfolie. Aan tafel!
Nou en wat denk je? Juist: Hemel. Meer woorden maak ik er niet aan vuil. Delicious. Oké, toch wel, want: LEKKER. Aanrader? Ohjazeeeeeker. PS: Morgen komt stufi; mooie timing voor deze maaltijd!
PPS: Die rundercarpaccio van AH is niet de lekkerste ooit. Maar hij kan er mee door.
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM | YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!
Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!



liselot zegt:
Ga ze vanavond voor de vijfde keer maken! Top gerecht!
tamaraeleonora zegt:
Ziet er heel lekker uit!
Motilayo W. zegt:
Hmmm heerlijk!
Much Love, M
blvckorsomething.blogspot.nl
Nuria zegt:
Love it!