Broodjes hotdog die absoluut niet de moeite waard zijn (hoewel: geen moeite)

Ola! Vandaag in een meeting op werk werd mij de vraag gesteld: Leonie, wat ga je eten vanavond? Waarop ik grinnikend antwoordde: Hotdogs. Want ja, dat is óók gewoon wat een studentje ’s avonds eet. Of misschien juist.

Anyway, ik at hotdogs en ze vielen 100% tegen. Normaal maak ik ze klaar met vijfhonderd ingrediënten, omdat dat lekker is (lees: zuurkool, augurk, gebakken uitjes en ui zijn echt een must) en vandaag had ik alleen vlees en saus. Als je het al vlees kunt noemen. Oh, en brood.


Nodig voor één persoon: 4 witte bolletjes – een heel blik hotdogs – mosterd – ketchup – mayonaise
En eigenlijk ook: zuurkool – augurken – gebakken uitjes – rode ui

Verwarm de hotdogs in een pannetje in hun eigen ranzige vocht. Snij de broodjes doormidden, smeer er teveel saus op en leg de hotdogs er in stukjes op. Eet smakelijk. Of niet. Want: iehhhh!

Wat smerig hey, haha. Ik miste zo hard groentes en zuur en vooral gebakken uitjes. Dit was gewoon echt een klef broodje met kleffe saus en nog kleffere hogdogs. Maar ik at het wel op.

DOEI!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER DINGEN DIE HEEL VIES ZIJN (echt!):

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *