Tortizza met avocado, asperges, mozzarella en kiemen

Hey you! Vanmiddag zat ik lekker in de tuin en had ik zin om een lekkere lunch voor mezelf te maken. Ik had nog genoeg ingrediënten om tortizza’s te maken en maakte er 2, omdat dat een prima aantal voor de lunch is. Ik kookte met allemaal random dingen die ik nog in de koelkast had staan, maar maakte tortizza’s klaar die ik zeker nog een keer zou eten: vet heerlijk!

Klaar voor het recept? Let’s tortizza!

Nodig voor 1 persoon (groot voor lunch, maar klein voor diner): 2 wraps – 2 eetlepels kwark – 1 avocado – ½ bol buffelmozzarella – 10 groene aspergetips – scheutje olijfolie – paarse kiemen*

* gewoon kiemen zijn prima, maar die paarse kleuren wel lekker bij het gerecht 😉

Smeer de wraps in met kwark. Snijd de avocado in plakjes en verdeel die over de wraps. Verdeel daar de aspergetips over en top af met stukken mozzarella. Bak de tortizza’s 15 minuten af op 180C in de oven. Ze zijn klaar als de mozzarella wat goudbruin kleurt en de tortilla’s knapperig worden/zijn.

Verdeel er dan nog wat kiemen over, een beetje peper en grof zeezout en eindig met een subtiel scheutje olijfolie. Eet smakelijk!

tortizza

Ik vond het echt vetttttt lekker. Nu wist ik dat tortizza’s met warme avocado en mozzarella gewoon echt al de bom zijn, maar in combinatie met die kiemen en asperges was het echt een nog toffer geheel. Loved it! Ik hoop jij ook ☺

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *