Toetje: wrap met Nutella, jam, kwark en gedroogde bananen

Joehoe! Wat doe je als je twee tortizza’s als avondeten hebt gegeten en je eigenlijk nog wel een beetje honger hebt? Dan zoek je alle zoetigheid in huis op en smeer je het gewoon op een wrap. Onder het mom: uitprobeersel. In mijn geval eindigde dit in een Nutella-kwark-banaan-jam-experiment en je leest hieronder of dat geslaagd was of niet.

Nodig voor één persoon: dikke eetlepel Nutella – dikke eetlepel kwark – dikke eetlepel frambozenjam – 5 gedroogde bananen – 1 tortilla

Verwarm de tortilla zoals omschreven op de verpakking in de magnetron. Ik doe dit altijd fout, maar ik kijk dan ook nooit op de verpakking. Smeer ‘m vervolgens in met Nutella, kwark, jam en plak er banaantjes op. Rol op en eet je misselijk.

Een succes? HELL YEAH. Natuurlijk. Er zit Nutella op. Het enige wat ik iets minder lekker vond waren de gedroogde bananen. Maar die zijn ook gewoon niet lekker, dus ik weet niet waarom ik die in huis heb (weet ik wel, die kreeg ik ooit toegestuurd). Maar, ik vind het een aanradert hoor; heb je binnenkort een tortizzaparty (no way, nooit aan gedacht? Ga het organiseren!), dan hoef je niet te stoppen bij het toetje; lekker doorgaan met die wrap-creativiteit!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER TOETJES:

2 reacties op “Toetje: wrap met Nutella, jam, kwark en gedroogde bananen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *