Tortizza met groene aspergetips, geitenkaas en tomaat (vega)

Goedenavond! Zie je die foto? Ziet dat er niet gruwelijk lekker uit? It was! Oh yes, it was! Ik maakte vanavond tortizza klaar, omdat mijn moeder daar de boodschappen voor had gehaald (die is sinds kort ook fan) en ik zag onlangs bij Foodness.nl een receptje voorbij komen van een tortizza met aspergetips. Dus, dat leek me een mooie combi. Ik maakte er een klaar met heul weinig ingrediënten
en het was Godsgruwelijk lekker.

Nodig voor één persoon (lichte maaltijd): 2 tortilla’s naturel – 1 blikje tomatenpuree – 10 cherrytomaatjes – 12 groene aspergetips – olijfolie – peterselie – beetje geitenkaas

Verwarm de oven tot 200C. Doe bakpapier op het rooster en leg hier de aspergetips op. Schenk er wat olijfolie over en wat zout. Zet dit 15 minuten in de oven. Besmeer ondertussen de tortilla’s met tomatenpuree, leg er tomaatjes op en uiteindelijk ook de asperges die uit de oven komen. Verdeel er dan wat zachte geitenkaas over en zet nog 10 minuten op 180C in de oven. Eindig met peterselie, een scheutje olijfolie en wat peper & zout. Klaar!

Fucking verrukkelijk. Echt jonge, dit was zo gruwelijk lekker. Ik ben überhaupt 100% niet neutraal want ik vind tortizza’s geweldig, maar dit was ook echt wel weer een topreceptje. Dus, schouderklopje voor mezelf, wiehoe!

Enige nadeel: dit is het langst durende tortizzarecept van me. Mijn andere recepten zijn sneller klaar. Maar tja, die asperges moesten nou eenmaal even gegrild worden. Maakt ook helemaal niet uit, je bent evengoed binnen 30 minuten klaar. En het is zo makkelijk 🙂 EN LEKKER, had ik dat al gezegd?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER TORTIZZA’S:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *