TIP: Inplannen op instagram

Wist je dat… je maar heel moeilijk foto’s kunt inplannen op instagram? Je hebt er apps voor (Latergramme bijvoorbeeld), maar niets werkt echt lekker. Vind ik. Mocht jij dé tip hebben van een app die wel gewoon makkelijk je instagram posts kan inplannen (zoals het bij facebook en tweetdeck wel gewoon fatsoenlijk werkt) let me know! Maar tot die tijd, heb ík een tip voor je:


Ik post heel vaak foto’s in vliegtuigstand. Dan blijven ze bovenaan je instagram-timeline staan en publiceer je pas zodra je weer online bent en zelf op publiceren klikt. Tot die tijd blijven ze gewoon bovenaan staan en kun je dus een soort van ‘vooruit plannen’. Je moet wel even opletten dat je in de tussentijd niet uitlogt van je account en je moet ze niet te lang laten staan (ik heb ze wel eens 3 dagen staan en dan werkt het nog, maar ze verdwijnen ook wel eens na een tijdje).

Een beetje omslachtig misschien, maar ik vind het handig en gebruik het heel vaak in de praktijk. Dus, wellicht ook voor jullie leuk om te weten. 🙂

Ciao!

VOLG MIJ VIA INSTAGRAM

4 reacties op “TIP: Inplannen op instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *