Naanbrood met gyros, paprika, sla en knoflooksaus

Hoi! Omdat ik nog steeds met een mank been loop (vanwege knie uit de kom paar weken terug), kan ik dus geen boodschappen doen. En dus deed ik afgelopen zondag een huge ass bestelling bij AH, die ze dinsdag kwamen brengen. Wat betekent; vooruit denken. Terwijl ik juist altijd op de dag zelf bedenk waar ik zin in heb en die boodschappen dan haal bij de supermarkt. Maar helaas, dat is er even niet bij. En daarom weet ik dus nu al wat ik de hele week eet. Super saai. Maar goed! Zo wist ik dus al de hele tijd dat ik woensdag broodjes shoarma ging eten. Een soort van.

Nodig voor één persoon: gyrosvlees met stukjes paprika (zelf inschatten) – 2 mini naanbroodjes om af te bakken – twee handjes gemengde salade – knoflooksaus

Nu moet ik zeggen dat ik veel te veel honger had en dat deze maaltijd daarom toch wel een beetje mislukte, haha. Je denkt; hoe de fuck kan er iets mislukken aan shoarmabroodjes? Nou, ik vertel je: naanbrood kan halfgaar uit de oven komen en je vlees kan aanbranden. Die beide toestanden kon ik afvinken: check! Maar ik at evengoed alles op; aangebrand op een halfgaar broodje want zoals ik al zei: Honger.

Bak het gyrosvlees met paprikastukjes in een wok en let op dat het niet aanbrandt. Verwarm de naanbroodjes in de oven tot ze gaar zijn (zie verpakking). Doe sla, vlees en knoflooksaus in je broodje en eet smakelijk!

Overigens is gewoon zo’n saai pitabroodje vervangen door naanbrood echt de tip van de eeuw. Of gebruik wraps, dat is nog fantastischer en eet makkelijker. Weg met de pita’s!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER RECEPTEN MET SHOARMA:

Eén reactie op “Naanbrood met gyros, paprika, sla en knoflooksaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *