Bami met varkensvlees, bamigroentes, een gebakken ei, satésaus en kroepoek

Morning y’all! Gisteravond ging ik bami eten en dat was awesome, want ik ben gek op bami. Ik maakte het dit keer iets anders klaar dan anders, want ik had nog een hamlapje in de vriezer (normaal gebruik ik kippendijen, lekkerder) ennnn ik had de bamikruiden van AH besteld, ipv die van Conimex die ik altijd gebruik. Of dat lekker was? Tuurlijk!

Nodig voor 1 persoon: 1 hamlapje – 1 kleinverpakking bamigroentes – 2-3 mie nestjes – 1/2 zakje bami kruiden van AH – een hele zak kroepoek (love kroepoek) – Remia kant en klaar satésaus die alleen nog in de magnetron hoeft – 1 ei

Snij de hamlap in blokjes en bak in wokolie. Kook ondertussen de mienestjes zoals aangegeven op de verpakking. Doe de groentes bij de hamlapblokjes in de pan en wok even mee. Voeg de kruidenmix toe. Er staat op het pakje dat er geen water bij hoeft, maar doe maar wel, anders wordt ‘t gortdroog. Bak een ei. Verwarm de satésaus in de magnetron zoals aangegeven op de verpakking. Flats alles bij elkaar op een bord en schrans voor het leven! 😀 Eetze!

Ik ben echt zo vreselijk gek op bami. Freaking lekker. Met kroepoek. En saté. En ei. En het liefst ook nog atjar tjampoer ofzo, maar dat had ik niet in huis. Omnomnomnomnom.

Oh en ik proefde maar weinig verschil tussen de bami kruiden van AH of Conimex. Ik denk dat die van AH iets kruidiger is, maar dat kan ook komen doordat ik ietwat uitschoot met kruiden toevoegen… Dus dat!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER BAMI (kip, vega, van alles):

4 reacties op “Bami met varkensvlees, bamigroentes, een gebakken ei, satésaus en kroepoek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *