Thuisbezorgd: Noedels met kip en Garnalen in deeghapjes van Sushi One

Joehoe! Dinsdagavond, half 12 geweest, live vanuit Het Bed van deze jongedame breng ik u verslag van mijn avond(maal). Ik had vandaag na werk een screentest voor een tof programma! En dat was leuk! En daarna vond ik dat ik een biertje had verdiend. In de voortuin. Een ijskoude, want het was bloedheet. Klein detail: ik moest nog boodschappen doen. En wie heeft daar nou zin in, met een net-uit-je-brace-been in een warme supermarkt op krukken met een welverdiend biertje achter de kiezen.
Juist! Niemand. Dus ook ik niet. En daarom bestelde ik lekker voedsel via Thuisbezorgd.nl.


Ik had onwijssss veel zin in de Dutch Weedburger van feel-food.nl en stond op het punt te bestellen, toen ik ontdekte dat ze dus gesloten zijn op dinsdag. De fuckers. De vorige keer hadden ze de Dutch Weedburger al niet, nu waren ze gesloten. Boeeeeee!

Toen moest ik dus iets anders verzinnen. Na een lange, digitale zoektocht, kwam ik uiteindelijk toch uit bij m’n favoriete bestelsushirestaurant in Amsterdam: Sushi One. Ik bestelde alleen geen sushi, geen zin in (whut?!). Vandaag ging ik voor de deeghapjes met garnalen en de Japanse noedels met kip. En man, wat heb ik lekker gegeten. Een hele brave portie voor één persoon, maar hartstikke heerlijk. In mijn voortuin, mét een biertje, in het zonnetje, met zonnebril op mijn hoofd, in een luchtig jurkje en de Flair op schoot. Weet je wat? Ik had het echt heel heel heel fijn vanavond.

Hoe gaat ’t met jou?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

Eén reactie op “Thuisbezorgd: Noedels met kip en Garnalen in deeghapjes van Sushi One

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *