Thuisbezorgd: Driekazenpizza van Domino’s

Joehoe! Dit is nou een foodfoto in de categorie Hey vet tof dat je gekookt hebt maar beter maak je geen smerige foto’s. En nu heb ik eigenlijk ook nog niet eens zelf gekookt… Afgelopen woensdag hadden we een kerstborrel op werk en ik ga heel goed op pizza’s tijdens borrels. Het duurde dan ook niet lang tot er een thuisbezorger in ons kantoor stond met een miljoen pizza’s (3 om precies te zijn).

We aten de driekazenpizza van Domino’s, de Hawaii en een peperoni. En ze waren alledrie binnen een tel op. Alcohol maakt hongerig. Ja oké, het feit dat het 8 uur ‘s avonds was speelde ook mee…

Anyway: ik vind die pizza’s dus echt niet te eten. En ik geloof dat ik hier echt een uitzondering in ben, of niet? Die pizza’s van Domino’s hebben wat mij betreft uberhaupt niks met het oorspronkelijke gerecht ‘pizza’ te maken. Ze lijken er misschien op, maar schijn bedriegt! Don’t judge a book by it’s cover! Het smáákt niet eens naar pizza.

Is dat erg? Nee. Helemaal niet, want met een borrel achter de kiezen vind ik het toch ineens een soort van acceptabel. Maar eigenlijk nog steeds niet echt lekker. En waar het mis gaat is bij de bodem. Die is gewoon vies. De kaas was heerlijk (alle liefde voor gorgonzola), de ananas op de Hawaii ook, maar die bodem is gewoon intens zout en sompig en knapperig en smerig. Niets smaakt zoals de bodem van de Domino’s pizza. Net als dat al het McDonalds eten dezelfde smaak heeft op de een of andere manier. En dat is dan ook wel weer knap.

Dus, woensdagavond at ik pizza. Maar je bent tostikoningin van Nederland of je bent het niet en ik ben het wel, dus om 12 uur ging gewoon het tosti-ijzer aan en stond ik de sterren van de hemel te bakken met kaas, knakworstjes en witbrood. Op dat moment zou ik heel blij zijn met een collega zoals ik. TOSTITIJD! Man, wat lekker.

Wat is jouw visie op Domino’s pizza’s: intens smerig of verrukkelijk?

Overigens daag ik Domino’s bij deze uit om me eens van een lekkere pizza te voorzien. Ik ben echt benieuwd of dat lukt.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

JOEHOE IK MAAKTE EEN KOOKBOEK EN JIJ KUNT ‘M HEBBEN!
Koop ‘m via Bol.com, bij Bruna, de Bijenkorf of een andere boekenwinkel in Nederland of België!

MEER THUISBEZORGD:

6 reacties op “Thuisbezorgd: Driekazenpizza van Domino’s

  • Anoniem zegt:

    Ben onlangs over gestapt op de New York Pizza.
    Domino's pizza is idd niet al te best, hoewel het heerlijk kan zijn als je er echt trek in hebt. NY pizza is iets duurder, en hun dikke bodems zijn ook niet heel veel beter, maar die dunne van hun is een prima Amerikaanse pizza.

  • Vroeger vond ik het wel lekker, maar als je eenmaal zelf pizza gemaakt hebt, kan niets daar meer tegenop. Het beleg dat gaat allemaal nog wel, maar die bodem smaakt alsof 'ie vers uit het frituurvet komt… Dus nee, mij doe je er geen plezier meer mee – dan liever naar de échte Italiaan voor een échte pizza (misschien ga ik dat nu gelijk wel doen) 😉

  • Ik bestel eigenlijk nooit bij Domino's, altijd bij New York Pizza. Sowieso vind ik pizza's met een dikke rand vies, ik ga altijd voor dun haha. Is het trouwes niet de vierkazen pizza? Dat is de enige kaaspizza die ik zie op hun website (maar miss is dat weer per filiaal/stad verschillend ofzo). En juist als ik de ingredienten/kazen van die pizza zie denk ik: hmm, lekker! Maar normaal bestel ik altijd bij NY Pizza haha.
    Die tosti klinkt trouwens ook heel goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *