Thais: Pittige noedels met kip, Thaise groentes, sweet-chilisaus en Thaise salade

Goedenavond! Oh jongens ik heb nog nooit zulke hoge bezoekersaantallen gehad op één dag! Super leuk! Heeft ‘t artikel in Parool toch nog wat gedaan, ondanks de verkeerde URL (waarover vandaag trouwens een rectificatie in de krant stond). Joepie! Welkom nieuwe lezers!

Ik at vanavond bij Bas en hij ging heerlijk voor me koken. Hij had zich echt uitgesloofd en ‘t was dan ook echt super lekker:) Ik kwam hongerig uit werk en moest dan nog helemaal met de trein van Amsterdam naar Rotterdam, maar toen stond er wel een dampend noedel-maaltje op me te wachten:) We aten pittige noedels met Thaise groente, kip en een Thaise salade.

Eerst maak je de salade door komkommer en tomaat te mengen met zelfgemaakte dressing van limoensap, rijstazijn en suiker. Die zet je even in de koelkast. Ondertussen bak je kipfilet gaar. Daar doe je de Thaise wokgroentes bij en sweet-chili-saus van Conimex. Kook ondertussen de noedels gaar. Bij het opdienen doe je er cassave kroepoek bij en strooi je er wat sesamzaadjes over.

Ik vond het super lekker! Heerlijk pittig en zoet en niet té scherp. En lekker fris met die salade er naast 🙂

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Thais: Pittige noedels met kip, Thaise groentes, sweet-chilisaus en Thaise salade

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *