Spaghetti met garnalen, tomatensaus, salade, Parmezaanse kaas en peterselie

Jeeeeej! Hallo leuke mensen! Afgelopen dinsdag was GE-WEL-DIG. Een dag vol adrenaline én de dag dat ik m’n kookboek afmaakte. JEEEEEEEJ! Dinsdagmiddag was ik vrij van werk omdat de deadline van le cookbook 8 augustus is/was en er moest nog wel het een en ander gebeuren. ’s Middags ging ik dus lekker aan de slag en ’s avonds kwam Bas me vergezellen. We aten verrukkelijk (waarover ik je zo meer ga vertellen) en Bas motiveerde me gigantisch om nog even de laatste dingetjes voor het boek uit te werken. Om 9 uur was ik dan ook helemaal klaar; alle teksten zijn geschreven en alle foodfoto’s gemaakt! Jihaaa! Jezus, wat voelt dat goed. De hele avond heb ik lopen stuiteren van adrenaline. En natuurlijk hebben we even een borreltje gedronken, want FUCKYES, m’n kookboek is af!

Nu moet ‘ie natuurlijk alleen nog (…) helemaal ontworpen, ingevuld en nagekeken worden. Maar dat komt allemaal goed. De eerste mijlpaal is een feit.

Nou, nu over ons avondeten van dinsdag. Het was lekkerrrr! Ik had gigantisch veel zin in garnalen en wilde eigenlijk gewoon spaghetti met garnalen, rucola, en parmezaanse kaas eten. Maar Bas vond dat te saai en dus besloten we ’t iets uitgebreider te maken. Mjam!

Nodig voor twee personen: 100gr grote garnalen (met knoflooksmaak) – spaghetti – twee handen romaine sla – 2 tomaten – wat parmezaanse kaas – 400ml passata di pomodori

Kook de spaghetti gaar. Bak ondertussen de garnalen 2 minuutjes aan beide kanten. Doe wat sla in je bord en verdeel er stukjes tomaat over. De garnalen haal je uit de pan en leg je even apart. In die pan verwarm je vervolgens de passata di pomodori totdat ’t warm is. Doe de spaghetti op je sla en giet er de warme tomatensaus overheen. Verdeel de garnalen on top, rasp er wat parmezaanse kaas over en top af met verse peterselie. Klaaar!

Een lekkere maaltijd die niet bovengemiddeld geweldig was, maar dat ligt vooral aan de kwaliteit van supermarktgarnalen, die ik vrijwel altijd tegen vind vallen. Maar het was echt dik prima en we aten lekker:)

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

PS: Wist je dat ik een kookboek uitbreng in oktober? Stuur me een mailtje als je hierover op de hoogte gehouden wil worden!

Misschien vind je dit ook lekker:


Eén reactie op “Spaghetti met garnalen, tomatensaus, salade, Parmezaanse kaas en peterselie

  • I think that just in case they don’t get a proper response from the families, they should have a huge wrecking ball suspended behind the house, ready to..rw.eck…or maybe another family on the side, one who would appreciate the new house”oh, you think the house is nice? well, thank you – it belongs to them. you’re welcome for the trip to florida – now you’re homeless, you ungrateful little…” you get the picture.now that’s a show we’d watch, and perhaps cry (laughing)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *