Pasta pesto met garnalen

Joehoi! Ik heb vanavond heel lekker gegeten :D. Ik maakte pasta pesto, omdat ik daar écht gek op ben, maar eigenlijk omdat ik een nieuwe basilicumplant wilde kopen, om in m’n huisje neer te zetten haha. En dan kon ik net zo goed meteen pesto maken. Dus dat deed ik! En het was lekkerrrr.

Nodig voor één persoon: 3 eetlepels olijfolie – 3 eetlepels pijnboompitten – 3 eetlepels parmezaanse kaas – ongeveer 15 blaadjes verse basilicum – pasta – 150gr grote garnalen

De pasta kook je in 4 minuten gaar. Als je voor verse pasta kiest tenminste. Stukkie duurder, maar wel erg lekker. En vooral fijn omdat ’t zo snel klaar is. Ondertussen bak je de garnalen ook 4 minuten in een koekenpannetje. Aan beide kanten twee minuutjes. En ondertussen maak je ook nog je pesto, door de basilicum, pijnboompitten, kaas en olijfolie bij elkaar te gooien in een hoge schaal (maatbeker!) en dit te staafmixeren tot een pesto. Schep de pasta door de pesto. Of eigenlijk de pesto door de pasta. En roer de garnalen erdoor. On top een blaadje basilicum, voor de sier, et voila! Eetsmakelijk!

Een super makkelijke maaltijd waar ik altijd fan van ga blijven :D. Wat heb jij klaargemaakt?

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:13 reacties

Nuria -

Mmmm, lekkerrrrrr!!

Anoniem -

Ik ben dol op pasta pesto.. maar voor studenten is het echt niet altijd te betalen om zelf pesto te maken of verse pasta te kopen… pesto in potje van ah basic merk voor 90 cent is een aanrader haha! Erg lekker ook en ik maak mijn sausje dan met dat en creme fraiche! 🙂 wat kip en brocolli erdoor en klaar..

Anoniem -

oh die pesto vind ik juist helemaal niks! bij de aldi en lidl zijn de potjes geloof ik zo'n 70 cent en die zijn wel heel prima!

leonie -

haahaha smaken verschillen!

Lotte -

Ik vind het echt fijn dat je ook zo veel pasta eet, net als ik haha! Een tip: doe een beetje mozzarella door je pesto net voordat je het bij de pasta doet en laat dat smelten door de warme pasta, heeeeeeel lekker 😀

leonie -

Oooh wat een goed idee <3

Joy. | JUSTLIKESUSHI.COM -

Ooook! Heerlijk! Ik ga deze zeker onthouden!

X

Joy. | justlikesushi.com

Anoniem -

Ziet er heerlijk uit! Helemaal niet lullig bedoelt, maar het valt me op dat jij best weinig groente eet… Heb je daar een reden voor?

leonie -

hmmm nee.. EN volgens mij valt 't wel mee hoor haha`! 😀

Amanda Steegs -

oooh dit lijkt me zo heerlijk! ga het zeker een keertje maken!

leonie -

zeker eens doen!

Reageer ook