Noedels met garnalen, pittige Thaise groentenmix, komkommer, cassavekroepoek en Shanghai sweet & sour woksaus

Hoi allemaal! Gisteravond verscheen er al een zwart-wit sneak preview van m’n avondmaal van gister op instagram. Had je het gezien? Het was eigenlijk totaal niet boeiend, maar toch ga ik jullie (uiteraard) vertellen wat ‘t was. Gisteren at ik bij vriendlief en we konden er niet echt uit komen wat we nou moesten eten. En als wij het niet weten, eten we standaard noedels. En so we did. Maar net een beetje anders dan anders; dit keer met garnalen uit de diepvries. Die we eerst nog moesten pellen, de horror.

Nodig voor twee personen: ongeveer 10 cocktailgarnalen uit het vriesvak per persoon – 1/2 pot Go-Tan Wok Shanghai Sweet & sour (in het kader; laten we eens wat anders proberen) – 400gr Thaise wokgroentes – 2 blokken noedels – cassavekroepoek – komkommer

Laat de garnalen ontdooien. Dit kan eventueel in warm water! Pel ze daarna (brrr, stinkhanden!). En nu dan drie dingen tegelijk doen: zet de noedels in een pan met kokend water 2-4 minuutjes op het vuur, wok de groentes zonder olie o.i.d. op hoog vuur en bak de garnaaltjes op middel tot hoog vuur in 2 minuten gaar aan beide kanten. Voeg de saus toe aan de groentes en klaar! Begin op je bord met de noedels, dan de groentes met saus en top af met de garnalen. Eventueel erbij serveren; komkommer (wel echt lekker erbij) en cassavechips.

Een makkelijke maaltijd die iedereen wel kent. Oh, wat ik wel moet zeggen; die Shanghai Sweet & Sour woksaus was limited edition (daarom wilde ik ‘m uitproberen) en die was erg geslaagd kan ik je vertellen! Net even anders van smaak dan de conimex of AH sweet en sour woksaus. Echt wel lekkerder. Dus, die zou ik eens uitproberen!

Dat was m’n avondmaal van zondag 🙂 Byebye!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Noedels met garnalen, pittige Thaise groentenmix, komkommer, cassavekroepoek en Shanghai sweet & sour woksaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *