Aziatisch: Noedels met Oosterse wokgroentes, garnalen en zoete sojawoksaus

Goedemiddag! Afgelopen vrijdag at ik een lekker Aziatisch maaltje, dat weer binnen tien minuten op tafel stond. Ik kook deze week al de hele tijd verbazingwekkend kort. Nice! Vrijdag maakte ik dus heel simpel een maaltje klaar met 4 producten: nice & easy!

Nodig voor één persoon: 1 blok noedels – 125gr jumbogarnalen – 1/2 flesje Conimex zoete soja woksaus – 1/2 zak 125gr Oosterse wokgroentes


Neem een koekenpan, doe er wokolie in en bak de garnalen gaar. Voeg er vervolgens de groentes aan toe, leg die gewoon in een berg op de garnalen, zodat ze niet meteen allemaal de pan aanraken. Giet er wat saus over. Kook ondertussen de noedels in 4 minuten gaar. Voeg die vervolgens ook toe aan de koekenpan en roer alles door elkaar. Doe nog even op hoog vuur en dien dan op! Je kunt er dan nog Seroendang op doen (kokos/pinda-toestand), maar is geen must.

Lekker en simpel!

Misschien vind je dit ook lekker:


6 reacties op “Aziatisch: Noedels met Oosterse wokgroentes, garnalen en zoete sojawoksaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.