Gourmet uit de pan, met aardappelballetjes en sla

Goedemiddag lieve lezers! Gisteravond heb ik verrukkkkkkelijk gegeten. Veel te weinig, maar heel heerlijk. Ik had zin om te gourmetten, maar ging naar m’n vriendje en vond ‘t nogal wat om met z’n tweeën aan een gourmetstel te gaan zitten. En dus besloot ik: joh ik maak gewoon gourmetvlees klaar in de pan! En omnomnom, we hebben heerlijk gegeten. (PS: de foto is gemaakt met m’n nieuwe iPhone 5s GOUD! Best een fijne camera, moet ik zeggen, maar natuurlijk niet zo goed als spiegelreflex).

Nodig voor twee personen: al het vlees dat je lekker vindt (wij hadden de 10euro gourmetschotel van AH en die was TOP!) – aardappelballetjes uit het vriesvak – sla – komkommer – tomaat – balsamicosladressing


Je kijkt even wat voor vlees je allemaal hebt om te bepalen hoe lang alles in de pan moet. Bas heeft een hele grote koekenpan, dus we konden wel lekker alles bij elkaar in doen. Varkensvlees en kip moet echt goed gaar zijn en dus het langst, rundvlees mag nog een beetje rauw zijn. Wij hadden kipfiletjes, gehaktcordonbleu’s, scherpe worstjes en runderworstjes, saucijsjes, bieflap (bierflap hahaha) en dat was het. Erggg lekker. Oh en de salade maak je natuurlijk gewoon door alles te snijden en door elkaar te husselen in een bak. De aardappelballetjes frituur je. KLAAR!

We aten heerlijk en ik had zo nog wel een bord kunnen eten. Overigens hebben we met z’n twee niet het hele gourmetpaket leeggegeten hoor 🙂 haha! Maar we hadden het wel gekund, hastagvreetzak.

Dat was ‘m!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK 

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Gourmet uit de pan, met aardappelballetjes en sla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *