Kipsaté met aardappelschijfjes en sperziebonen


Goedenavond allen. Hebben jullie vandaag massaal genoten van het geweldige weer? Ik heb lekker buiten de deur geluncht met collega’s. Na werk wilde ik eigenlijk nog wel lekker een sateetje met witbier bij Pacific nemen, maar niemand kon 🙁 Jammer! Toen maakte ik maar zelf saté. En wel met aardappelschijfjes en boontjes.

Hoe? Easy-peasy: kip in reepjes snijden en aan spiesjes rijgen, eventjes met ketjap marineren en dan bakken in de koekenpan. Boontjes gewoon doppen (met een schaar afknippen, lekker makkelijk) en 10 minuutjes koken. De aardappelschijfjes frituurde ik. En pindasaus kant en klaar van Conimex.

Heel makkelijk en lekker gegeten:) Dus dat was vandaag! Hopelijk wil er morgen wel iemand samen met mij van het avondzonnetje genieten… Byebye!


Misschien vind je dit ook lekker:


3 reacties op “Kipsaté met aardappelschijfjes en sperziebonen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *