Lunch: Bagel met chorizo, avocado, mozzarella en tomaat

Joehoe! Omnomnom, ik heb zojuist een heerlijke lunch opgegeten. En nu ben ik misselijk, haha. Great. Gisteravond hadden we een kerstborrel op werk die eindigde om 3 uur ‘s nachts in Het feest van Joop (…). We aten als avondeten heerlijke borrelhappen bij de Smoeshaan en gingen toen via McDonalds door naar Het feest van Joop. Héél fout, maar een super toffe avond met collega’s :). Vanochtend werd ik behoorlijk brak wakker en pas net, een uurtje of half 3, kon ik een ontbijt verdragen. Of nouja, nog steeds niet echt. Want nu ben ik dus misselijk:P Maar misschien waren twee bagels ook wel te veel. Anyway, het was ergggg leker 😀

Nodig voor één persoon: 1(!!) bagel – topje van de avocado – 3 plakjes chorizo – 2 cherrytomaatjes – 1/2 bol mozzarella


Snij de bagel doormidden, leg er plakjes chorizo op, plakjes mozzarella en schijfjes cherrytomaatjes. Dit gaat 4 minuutjes in de oven. Haal de bagels er uit, smeer er nog wat avocado op en KLAAR!

Leker, simpel en vullend. Overigens had ik al deze ingrediënten nog in huis van de lunch van vorige week, de pizza van donderdag, de pasta van dinsdag en de hamburgers van vorige week dinsdag ;). Mooi maaltje met restjes dus.

Wat gaan jullie vanavond eten?

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Lunch: Bagel met chorizo, avocado, mozzarella en tomaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *