Snelle lasagne met linzen & blauwe kaas

Gesponsord – Hey hey! Vorige week had ik echt een intens drukke week en daardoor ‘s avonds nog maar weinig puf om te koken. Gelukkig heb ik altijd wel wat lekkere ingrediënten in huis en zo had ik dus ook nog een zak HAK Bonenschotel Bolognese staan. En dat is echt onmogelijk chill, want hiermee heb ik echt de makkelijkste lasagne ooit in elkaar geflanst.

Oh én ik kreeg onlangs een goede tip van iemand die zei dat ‘ie altijd blauwe kaas door z’n lasagne heen doet… En nu ben ik écht een blauwe kaas-lover, dus die tip heb ik meteen maar even in de praktijk uitgevoerd. Je leest straks of het lekker was! Eerst het recept…

Nodig voor twee personen: 1 stazak HAK Bonenschotel Bolognese* – 150gr rundergehakt – 1 pak verse lasagnebladen** – ongeveer 70-100 gr blauwe kaas***

* In deze schotel zitten o.a. linzen, groenten en saus
** Tip: koop deze dingen in de aanbieding en vries ze in; zo heb je altijd een voorraadje van vét lekker eten in huis!
*** Het maakt niet uit welke variant je kiest; neem wat jij lekker vindt.

Klaar om aan de slag te gaan met de makkelijkste lasagne ooit? Let’s do this: je bakt het gehakt met een scheutje olie rul in de pan en voegt dan de inhoud van de zak bonenschotel toe. Dit laat je heel even warm worden.

In een ovenschaal begin je met een lasagneblad, daarop wat saus en daarop een klein beetje blauwe kaas. Dan bouw je de lasagne zo op en je eindigt met een lasagneblad, die je aftopt met alleen blauwe kaas.

Zet de lasagne ongeveer 25 minuten op 180C in de oven.

Eet smakelijk!

bolognese

Oooooh mijn god. Ik vond dit ZO’N lekkere lasagne. Echt een mega groot succes; veeeeeeel lekkerder dan ik had verwacht. Echt hilarisch, want het was zo vreselijk simpel en zo snel klaar (ik heb letterlijk 5 minuten in de keuken gestaan en daarna alleen maar gewacht tot de oven klaar was). Echt zo chill! Wat blijkt die stazak van HAK toch iedere keer een topproduct hè? Love it!

Lijkt het je lekker? Ehh… HELL YEAH! Maak dit klaar en krijg geen spijt! Dit wordt echt zo’n maaltje dat je dan in je vaste ritme opneemt van chille maaltijden die weinig moeite kosten. Vet lekker. Geniet er van!

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *