Simpele IJskoffie (vegan)

Goedemorgen goed volk! Ben je klaar voor een super simpel recept voor ijskoffie? Ik ontdekte dit per toeval, maar drink het nu al iedere ochtend en dus vond ik het tijd om het recept met je te delen. Het is echttttt knettersimpel en heel lekker, dus… waar wacht je nog op?

Nodig per persoon: 6 ijsklontjes – 2 espresso’s (eventueel decaf) – een scheut alpro creamy kokosnootdrink of amandeldrink

Ook nodig: een blender

Zet 2 espresso’s. Ik drink altijd cafeïnevrije koffie, dus ook in dat geval zet je 2 espresso’s, maar dan met decaf koffie.

Doe 6 ijsklontjes in een blender met de hete koffie en een scheut van de kokosnootdrink of amandelmelk. Volgens mij is dit een nieuw product van Alpro en het voelt wat mager (niet vettig/romig), maar in zo’n ijskoffie is het echt perfect! Vooral die met kokossmaak vind ik lekker, maar ik drink dan ook vaak cappuccino met kokosmelk.

Anyway; blender aan, wel echt ff aan laten staan totdat alles goed gemengd en geshaked is en dan is ‘ie klaar. Meteen opdrinken.

GOEDEMORGEN! 😀

IMG_3763

IMG_3281

Maak je mijn ijskoffie klaar? Tag me dan even online @lterveld, dan kan ik het reposten!

Support your local foodblogger
Ik schreef in Corona-crisis samen met mijn vriend – die óók thuis zit te werken –  een barbecue-boek met 34 recepten. Bestel GRUWELIJK GRILLEN hier voor maar €6,95 voor jezelf óf iemand anders <3 en steun daarmee je favoriete foodblogger :D.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *