Reisvlog #5: Roadtrippen door Nederland en België met srprs.me

Hoi allemaal! De afgelopen dagen was het wat stil hier op mijn blog, omdat ik op reis was met srprs.me! Ze stuurden mij en Marte op roadtrip door Nederland en België en ik ga vandaag met je delen hoe dat was.

Om je meteen een goed beeld te geven van ons 4-daagse tripje kun je hier of hieronder mijn vlog bekijken:

Het concept van srprs.me is dus dat je niet weet waar je naartoe gaat op vakantie. Je kiest zelf een thema (ons thema was ‘roadtrip‘) en srprs.me gaat dan voor je aan de slag om een zo tof mogelijke reis te organiseren. En jij zit in zenuwen af te wachten waar ze je naartoe sturen ;-).

De roadtrip werkt als volgt: je krijgt een week van te voren te zien op een website hoe warm het is op je bestemming, zodat je weet wat je moet inpakken. Op de dag van vertrek mag je dan als eerste de rijrichting van dag 1 open krassen. Dit was bij ons Deventer. In de buurt van Deventer mochten wij de eindbestemming van dag 1 open krassen en dat was Lattrop (check de vlog voor onze reactie ;-)). Eenmaal in de buurt van Lattrop mochten we de accommodatie bekijken, die we bij ons hadden in een envelop.

Op dag 2 ging het hetzelfde; ‘s ochtends de eerste rijrichting (Bergen op Zoom), in de buurt van Bergen op Zoom de eindbestemming (Middelburg) en in de buurt van Middelburg de accommodatie (een super bijzonder hotel in het centrum). Wij waren in totaal 4 dagen weg, maar je kunt zelf op de website aangeven hoeveel dagen jij wilt en hoe ver je wilt rijden.

Marte en ik hadden écht niet verwacht dat onze roadtrip door Nederland zou gaan. We hadden van te voren enorm lopen speculeren (Brugge? Antwerpen? Luxemburg? Berlijn?), maar dat moet je eigenlijk niet doen. Geef je er gewoon aan over, dat is het leukste.

Je ziet in de video wellicht ook wel een klein beetje dat we af en toe teleurgesteld waren dat we naar -ik noem maar wat- Zeeland gingen. Maar we hebben er toch een leuke roadtrip van gemaakt 🙂 En allebei weer wat rij-ervaring opgedaan ;-).

Ook enthousiast over zo’n verrassingstripje? Boeken kan via srprs.me. Ik heb nu een roadtrip en een citytrip (naar Belgrado) met srprs.me gedaan en vond vooral die laatste heel tof. Het is heel anders reizen als je geen idee hebt waar je naartoe gaat; je geeft je veel meer over aan het moment en dat is tof. Bovendien kom je op plekken die je zelf waarschijnlijk niet had bedacht. Nice!

De volgende reis die nu op mijn planning staat is mijn eerste wintersport ooit. VET spannend. En natuurlijk ga ik die ook voor jullie vloggen. Zin in? Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal, zodat je een melding krijgt als de volgende video online staat!

Zou jij het durven, een reisje naar bestemming onbekend?

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij via INSTAGRAM | YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

3 reacties op “Reisvlog #5: Roadtrippen door Nederland en België met srprs.me

  • Hierdoor twijfel ik serieus of ik srprsme zou boeken. Eerst was ik er vrij zeker van, maar als je gewoon ergens in NL of België gestuurd wordt,zou ik het stiekem wel een domper vinden. Dit omdat de tripjes nog redelijk aan de prijs zijn.

  • Superleuk! Ik snap inderdaad dat het wel jammer is dat jullie niet naar een voor jullie nog onbekende bestemmingen gestuurd werden. De prachtige hotels maken dan wel weer veel goed natuurlijk (: Ik houd zoveel van Gent, heb er alleen nog maar veel biertjes gedronken op een studiereis en met de feesten… moet dus terug voor al het lekkere eten!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *