Reisvlog #10: Een dagje naar de Efteling

Joehoe leuke mensen! Vorige week zondag was ik uitgenodigd door de Efteling om eens een dagje langs te komen met drie vrienden. VET GEZELLIG! Nu ben ik zelf niet zo’n waaghals (#heldopsokken), maar ik wíst dat ik Marte, Niels en Vivianne hier heel blij mee ging maken. En dus vertrokken we zondag 14 mei – Moederdag – naar de Efteling.

We kregen alle vier uit onze omgeving de vraag met welk buurmeisje, neefje of any other kind we er naartoe zouden gaan en antwoordden alle vier met trots: nee hoor, we gaan gewoon met vier vrienden. Want dat kan ook gewoon als je 27+ bent. Woehoe! Op naar de Efteling!

Ik maakte van ons dagje in de Efteling een vlog en die kun je hier of hieronder bekijken. Jammergenoeg mocht ik niet in de achtbanen filmen, maar then agian was ik ook veel te bang om in achtbanen te gaan en ben ik er maar in eentje geweest, haha. Hoe dat ging, check je hierzo.

Verder hebben we ons echt vet lekker vermaakt; van loopings in de Python tot pannenkoeken eten bij Polles keuken. Wist je dat er in De Efteling 30 plekken zijn waar je kunt eten? En ik vond ‘t ook behoorlijk gevarieerd; van couscoussalade tot heerlijke frites, tot een Swirl met pindakaas (check in de video wat ik daar van vond, hahaha). Ze hebben zelfs rond borreltijd een Bourgondische Borrelplank <3.

Wat attracties was de Piraña mijn ultieme favoriet; ik ben echt gek op waterattracties en deze wildwaterbaan was écht wild. Heel tof! Vooral omdat Vivianne compleet de sjaak was en kletsnat uit de attractie kwam, haha.

Ook favoriet was Monsieur Cannibale. Dit zijn pannetjes die ronddraaien, net zoals de kopjes in Disneyland. Echt; ik vond dit zo leuk! En ik ben er lekker in m’n eentje in gegaan, toen de rest in de VogelRok zat. Woehoe!

Niels, Marte en Viv waren het meest enthousiast over Baron 1989, ookwel De Baron. Súper intens en de eerste reactie was: “DOODENG”, maar daarna wilden ze er alle drie nog een keer in. Maar het park sloot om 6 uur en we moesten ons haasten naar Aquanura.

We sloten onze dag af bij de grote fontein waar een show werd neergezet met water dat alle kanten op gespuwd werd op Efteling muziek. Toffe afsluiter! En ook leuk; we konden er gewoon een biertje bij drinken, op een muurtje in het zonnetje.

Ik heb wel echt ontdekt dat de Efteling niet alleen een plek is waar je naartoe gaat met kinderen. We hebben echt zo’n leuke dag gehad met z’n vieren en hebben ons echt alleen maar bezig gehouden met elkaar en de volgende attractie/de volgende maaltijd. Heel chill!

Aan het einde van de dag waren we kapot, maar wel voldaan. Ik zou ons dit absoluut vaker doen. Wat een topdag!

efteling

Wanneer ben jij voor het laatst naar de Efteling geweest? En neem je dan een kind mee of ga je ook gewoon lekker met vrienden?

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 12.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a.

Eén reactie op “Reisvlog #10: Een dagje naar de Efteling

  • Hartstikke leuke blog weer. Ik ga ook altijd met mijn vriendinnen naar de Efteling en we vinden het altijd super leuk. #noshame Zijn jullie niet in het sprookjesbos geweest? Volgende keer echt doen hoor! Altijd leuk om even doorheen te lopen. Heel veel plezier in New York!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *