Recept: Stamppot rucola met champignons, pesto en cashewnoten

Hoi allemaal! Vanavond had ik twee vriendinnen over de vloer voor een hapje eten en HEEL VEEL bijkletsen. Of nou ja, eigenlijk kwam er een mutual friend langs van mijn roomie en mij! We kennen elkaar van de tijd dat we alledrie bij H&M werkten en zijn sinds dien vriendinnetje gebleven en een van de twee is nu dus zelfs mijn roomie! Super gezellig 🙂 Ik moest natuurlijk voor ze koken, want het uitbrengen van een kookboek schept enige verwachting bij de mensen uit je omgeving. Ik ging voor een stamppot van rucola met zelfgemaakte pesto, champignons en cashewnoten. Lekker vega, want het is en blijft meat free monday vandaag.

Het hele recept vind je in mijn kookboek in het hoofdstuk ‘Binnen 2 sec klaar’ :). Ik vond het weer erg lekker en ook Kim en Amanda hebben volgens mij lekker gegeten!

Nu is het alleen maandagavond, kwart voor 11 en ik MOET echt nog wat mails beantwoorden (ik heb echt zo veel onbeantwoorde mails, sorry mensen!!) en eigenlijk nog even een interview voorbereiden, want morgenmiddag ben ik te gast bij XITE! Daarom stond ik net ook gewoon nog om tien uur een pasta pesto in elkaar te flansen en vast wat kip te bakken voor de wraps die ik morgen in de studio ga klaarmaken. Wel lekker, morgenmiddag ben ik weer vrij! Om dus langs XITE te gaan én ik heb nog een andere leuke afspraak ivm le blog. En ‘s avonds wordt het dan écht tijd dat ik m’n Nespresso-apparaat ga halen. Dat wilde ik zondag al doen, maar het was veel te gezellig bij de jongens van De Studenten Kookshow, dus dat was geen optie. Maar goed. En óók belangrijk! IK MOET echt zo de nieuwe aflevering van Homeland kijken. Druk druk druk. SEE YOU LATERRRR!

PS: ik doe niet steeds zo’n post uit mijn boek om jullie dood te spammen zodat jullie ‘m allemaal kopen (wat overigens wel een leuke bijkomstigheid zou zijn, muwahaha), maar toevallig eet ik de afgelopen tijd steeds iets er uit en dan is het een beetje suf om het hele recept uit te typen. (ook al kun je ‘m als je goed zoekt ongetwijfeld wel op m’n blog terugvinden, voor de slimmerds).

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf, bol.com of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

10 reacties op “Recept: Stamppot rucola met champignons, pesto en cashewnoten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *