Hoi allemaal! Vanavond had ik twee vriendinnen over de vloer voor een hapje eten en HEEL VEEL bijkletsen. Of nou ja, eigenlijk kwam er een mutual friend langs van mijn roomie en mij! We kennen elkaar van de tijd dat we alledrie bij H&M werkten en zijn sinds dien vriendinnetje gebleven en een van de twee is nu dus zelfs mijn roomie! Super gezellig 🙂 Ik moest natuurlijk voor ze koken, want het uitbrengen van een kookboek schept enige verwachting bij de mensen uit je omgeving. Ik ging voor een stamppot van rucola met zelfgemaakte pesto, champignons en cashewnoten. Lekker vega, want het is en blijft meat free monday vandaag.
Het hele recept vind je in mijn kookboek in het hoofdstuk ‘Binnen 2 sec klaar’ :). Ik vond het weer erg lekker en ook Kim en Amanda hebben volgens mij lekker gegeten!
Nu is het alleen maandagavond, kwart voor 11 en ik MOET echt nog wat mails beantwoorden (ik heb echt zo veel onbeantwoorde mails, sorry mensen!!) en eigenlijk nog even een interview voorbereiden, want morgenmiddag ben ik te gast bij XITE! Daarom stond ik net ook gewoon nog om tien uur een pasta pesto in elkaar te flansen en vast wat kip te bakken voor de wraps die ik morgen in de studio ga klaarmaken. Wel lekker, morgenmiddag ben ik weer vrij! Om dus langs XITE te gaan én ik heb nog een andere leuke afspraak ivm le blog. En ‘s avonds wordt het dan écht tijd dat ik m’n Nespresso-apparaat ga halen. Dat wilde ik zondag al doen, maar het was veel te gezellig bij de jongens van De Studenten Kookshow, dus dat was geen optie. Maar goed. En óók belangrijk! IK MOET echt zo de nieuwe aflevering van Homeland kijken. Druk druk druk. SEE YOU LATERRRR!
PS: ik doe niet steeds zo’n post uit mijn boek om jullie dood te spammen zodat jullie ‘m allemaal kopen (wat overigens wel een leuke bijkomstigheid zou zijn, muwahaha), maar toevallig eet ik de afgelopen tijd steeds iets er uit en dan is het een beetje suf om het hele recept uit te typen. (ook al kun je ‘m als je goed zoekt ongetwijfeld wel op m’n blog terugvinden, voor de slimmerds).
Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf, bol.com of de AKO. Bekijk hier een preview.
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!
Lisa zegt:
Ohh dit recept is zo lekker, die ga ik binennkort weer maken 🙂 Je boek staat op mijn verlanglijstje!
romyanker zegt:
Oke, ik heb het boek besteld op bol.com! Dit klinkt heerlijk en ik kan niet wachten om je boek te ontvangen en allemaal heerlijke recepten te maken!
roos zegt:
Zou dit ook met spinazie ipv rucola lekker zijn?
leonie zegt:
JA, het kan wel, maar ik denk dat rucola lekkerder is, omdat er meer een specifieke smaak aan zit..
Anoniem zegt:
Is dit met gezouten of ongezouten cashews? 😀
leonie zegt:
ik had gezouten, maar het maakt niet zo veel uit 🙂
Yamina Mens zegt:
Dit is zo lekker! Ik heb hem een hele tijd terug al op, ook van je blog 🙂
leonie zegt:
nice!
Anoniem zegt:
Ok haha compleet nutteloos en stalkerachtig (ik ben niet eng hoor 😉 ), maar ik snap niets van jouw huis als je een roomie hebt :') zit er achter de keuken nog een slaapkamer?
leonie zegt:
Hahahahahahhahahahaha dat klopt precies!