Quesadilla’s met ham, avocado, asperges en mozzarella

Beste mensen van het goede leven! Ik kwam zaterdag terug van een persreisje naar Frankrijk en dat betekent dat ik een paar dagen niet zelf had gekookt. Daardoor had ik er juist wel ff zin weer in en dus maakte ik gisteren twee heerlijke maaltjes klaar; één voor lunch en een voor ‘s avonds.

Vandaag deel ik het recept van per-fecte quesedilla’s met je. Althans: Jan en ik vonden ze HEEL lekker. Perfecte combinatie van smaken, mjam!

Overigens is het helemaal niet per se een lunchrecept en kun je dit ook prima als avondmaal eten, maar dat mag je zelf verder bepalen. 🙂

Nodig voor twee personen: 4-6 grote wraps – 1 avocado – 4-6 plakjes parmaham – 1 bol buffelmozzarella (zo’n grote) – 100gr groene aspergetips – peper

Snijd de mozzarella en avocado in stukjes. Beleg een kwart van een wrap met een laag mozzarella, wat avocado, wat aspergetips en een plakje parmaham. Vouw ‘m dan in een kwart dicht; dus even door de helft, en dan nog een keer door de helft. Bak de quesedilla’s af tussen een grill-ijzer, die je niet te warm zet. Ze zijn klaar als ze op de buitenkant mooie grillstreepjes hebben en de mozzarella aan de binnenkant lekker gesmolten is. Eet smakelijk!

ques

Zoals gezegd vonden wij het echt SUPER lekker. De smaken combineren absoluut perfect bij elkaar. Zoute ham, romige avocado, smaakvolle mozzarella en super knapperige asperges. En dan lekker met die peper erbij, mjam! Echt lekker. En super simpel, toch? Helemaal #gewoonwateenstudentjesavondseet, als je het mij vraagt.

HEY! De vierde druk van mijn boek TOFFE TOSTI’S is net uit! Check het hier!

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Eén reactie op “Quesadilla’s met ham, avocado, asperges en mozzarella

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *