Hallo! Donderdagavond heb ik een lekkere experimentele pizza gegeten en omdat ik daarna naar een optreden van my good friend Amber Kamminga ging, had ik geen tijd om te bloggen:) Ik maakte een pizza met avocado. Nog nooit gezien, maar ik had zin in avocado en pizza, dus waarom ook niet?
Ik gebruikte dit keer een kant en klare pizzabodem van Napolina. Die liggen bij AH bij de pesto’s en pastasausen in een zwarte doos. Op die bodem smeerde ik van die 7ct euroshopper tomatenpuree (heel klein potje). Daarop deed ik rode en gele paprika, champignons en mozzarella. Dit ging 12 minuutjes in de oven. Toen topte ik af met rucola, nog wat rauwe mozzarella en avocado.
Het was een hele aparte pizza. Lekker, maar niet echt Italiaans van smaak. Maar wel heel puur met die pure tomatensmaak en avocado’s. Ik vond ‘t wel lekker, maar misschien beter als lunch.
Misschien vind je dit ook lekker:
Unknown zegt:
Maak je eigen pizza deeg en doe in de vriezer wat je niet gebruikt. Is vele malen lekkerder dan kant en klare bodems of pakken pizzadeeg van honig of Koopmans. Gebruik ook passata ipv tomatenpuree, wel even de pizza met passata even in de oven doen om het vocht te laten verdampen, zoals de Italianen het doen!
Djuli zegt:
Ziet er heerlijk uit!
leonie zegt:
thanks!