Pasta carbonara: spaghetti met ei, spekjes, room en kaas

Goedemiddag goed volk! Dit weekend was Lowlands, het is je vast niet ontgaan en gister was daarom: NATIONALE BRAKDAG! Woehoe! En het was per ongeluk een beetje meer brakdag dan Meat Free Monday, want ‘s avond hebben we echt een verrukkelijke pasta carbonara gegeten. Met lekker veel spekjes. Oeps! Ik heb nog getwijfeld of ik de vegetarische speckjes van de Vega slager zou gebruiken, maar ik vrees dat die niet zo lekker sappig zijn als wat je nodig hebt voor een lekkere pasta carbonara… Dus het werden gewone spekjes. Sorry!

Nu twijfel ik een beetje of het wel zin heeft om het recept te delen, want dat heb ik echt een paar weken geleden nog gedaan en ik heb het gisteravond op exact die manier klaargemaakt.

Dus; ik dacht: ik blog er wel over, maar verwijs naar het ‘oude’ recept. Want zo heb je wel inspiratie als je over m’n homepage scrolt en denkt ‘OH MY GOD YES IK HEB ZIN IN PASTA CARBONARA’ en heb je óók gewoon een top recept, maar wel met één klikje verder.

Dus. Klik hierrrr voor het recept!

Het is vet heerlijk en Jan en ik hebben intens genoten. Het lekkerste aan deze pasta carbonara vind ik gewoon dat je er op kauwt en dat er dan duizend smaakvolle sappen vrij komen. En dat is gewoon puur geluk. Mjam!

Eet het. Wat? DIT!

Tschuss!

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Eén reactie op “Pasta carbonara: spaghetti met ei, spekjes, room en kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *