Hotspot: Blender Haarlem

Joehoe! Deze maandag was ik met le boyfriend even op pad in Haarlem. We zijn ons namelijk een beetje aan het oriënteren op de huizenmarkt en Amsterdam is on-mo-ge-lijk en dus moeten we wellicht uitwijken naar andere steden in de randstad. Haarlem staat op ons lijstje, maar we moeten wel ff de stad iets beter leren kennen. Misschien dat jij daar ook de vruchten van gaat plukken, want ik moet natúúrlijk voor mezelf (en daarmee ook een beetje voor GWESSE) de leukste plekjes van de stad ontdekken.

Gister streken Jan en ik neer bij Blender Haarlem. Dit is niet het allerleukste tentje van Haarlem, maar ik heb inmiddels al ontdekt dat veel tentjes dicht zijn op maandag (noteert u deze even op het lijstje minpunten?). Blender niet; Blender was open en Blender was fijn.

IMG_6086

Ik vond de kaart er fantastisch met echt ontzettend veel keuze en hele verschillende dingen. Van Spring rolls tot belegde broodjes en van yoghurt tot een Thaise kipburger. En dat allemaal voor lunch!

Na lang twijfelen bestelde ik een belegd broodje met bietenhummus, haloumi, granaatappelpitjes en avocado. Alles wat ik lekker vind, op één broodje. NICE!

IMG_6074

Jan bestelde een broodje met rivierkreeftes, mango, avocado, groene asperges en een limoencrème. Ook allemaal lekkere dingen op één broodje. Dit wordt goed!

IMG_6073

Erbij bestelden we (decafé) cappuccino en we deelden een smoothie. En dat was maar goed ook, want toen we de Red Love smoothie (met rode biet, appel, bleekselderij, sinaasappel, limoen, gember, hennepzaden en munt) kregen, was die echt goeddddd dik. Een beetje te dik naar mijn mening en dus verdunden we ‘m een beetje met water. En toen hadden we echt prima genoeg voor 2 personen, met 1 smoothie.

Goed; terug naar de broodjes. Die waren goed! Goede portie, rijkelijk belegd, echt lekker. Ik vond het een succes!

De plek was ook goed; je zit in een rustig stukje in het centrum van Haarlem, op loopafstand van heel veel leuke winkeltjes (héél veel leuke winkeltjes, ik moest me echt inhouden) en zelfs op loopafstand van het station van Haarlem. Chill!

Het interieur vond ik ook leuk, maar niet zo hip als waar ik van hou. Tja; ik hou nou eenmaal van die hele afgezaagde hipstertenten met fietsen aan de muur en overal planten en dat soort gezelligheid. Met Blender was niets mis, het was alleen niet mijn smaak ;-).

IMG_6085

Al met al is dit een prima plek om eens te lunchen als je in Haarlem bent. Vooral vanwege de goede kaart en de toplocatie is dit een aanrader. Leuk!

Ik heb inmiddels nog 13 andere adresjes op m’n Google Maps gepind onder het label ‘hier wil ik naartoe’, dus het zou zomaar kunnen dat ik de komende tijd wat leuke adresjes in Haarlem ga tippen. Wie weet.. 😀

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Eén reactie op “Hotspot: Blender Haarlem

  • Henrike zegt:

    Haarlem is super leuk! Woon er nu 2 jr en wil niet meer weg. Blender is leuk… weet niet wat er nog op je lijstje staat maar ByLima, Volkslust en Fortuyn zijn leuk voor lunch. Avondeten aanrader Diga , Le Mortier , La Cucina di georgia en de Golden Bull voor goed vlees!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *