Ovengroentes, vega schnitzel en spinazie a la crème

Joehoe! Is het soms het einde van de maand? Oh yes, it is. Ik at deze week vrij saai met op woensdagavond een absoluut dieptepunt. Ik moest wat dingen uit de koelkast op maken en dat was al niet echt een top combi bij elkaar, maar als klapper op de vuurpijl mislukte de bereiding ook nog. Ellende! Echt smerig gegeten. Daarna meteen frietjes in de Airfryer gegooid. BETER :D.

Maar goed; omdat ik je toch op vrij regelmatige basis vertel over m’n avondmaal, ga ik je natuurlijk óók vertellen over deze mislukte dis. Let’s go. Brr.

Nodig voor 1 persoon: 200gr ovengroentes – 1 vega schnitzel van Vivera (zit kaas in vet lekker) – Iglo spinazie a la crème (met boursin erdoor) 

Ik heb de ovengroentes niet gaar gebakken in de oven voor 30 minuten op 180C. Maar ik vrees dat mijn oven gewoon echt ruk is (al jaren), dus die krijgt de schuld.

De schnitzel heb ik ook in de oven gebakken en die was ook niet gaar, dus die heb ik later nog ff in de pan gebakken. Maar ik had zo veel trek dat ik daar eigenlijk te ongeduldig voor was en ‘m dus halverwege toch weer uit de pan heb gehaald om ‘m nog steeds half gaar op te eten.

Erbij maakte ik spinazie a la crème die ik gewoon ff heb laten ontdooien in een koekenpan. KLAAR.

Lekker?

Tuurlijk niet.

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

PS: Wist je dat ik drie boeken schreef?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *