Nu te koop: GRUWELIJK GRILLEN | e-book met 34 barbecuerecepten

Hallo leuke mensen! Ja hoor, eindelijk kan ik jullie vertellen waar ik de afgelopen 6 weken zo druk mee bezig ben geweest. Samen met mijn vriend Jan heb ik een e-book gemaakt met 34 gruwelijk goede barbecuerecepten! En hij is vanaf NU te koop.

Twee foodliefhebbers opgesloten in één huis, met een zelfgemaakte buitenkeuken in de tuin en mooi weer in ‘t verschiet bleken de juiste ingrediënten voor dit e-book. Tel daar bij op dat betaalde opdrachten bij mij on hold werden gezet vanwege -terwijl ik juíst nu niet bij de pakken neer wilde gaan zitten (zo’n Corona-crisis is al pittig genoeg)- en het idee was geboren. Op 30 maart appte ik Jan (die naast me zat in skype calls vol corporate gekakel) en nu, op 13 mei 2020, ligt het in de digitale winkel. En ik ben er ZO trots op :D.

DEFcover

50% vega / 50% vlees
We bedachten, schreven, kookten, fotografeerden en gaven vorm aan 34 gruwelijke recepten voor op de barbecue en bundelen dat in GRUWELIJK GRILLEN. Een boek vol klassiekers zoals broodjes braadworst, côte de boeuf en spareribs tot nét even iets anders. Allemaal klaar te maken op je barbecue; van Big Green Egg tot wegwerpbarbecue. Ja, echt ;-).

braadworst

Wat dacht je van gegrilde pompoen met pestodressing en burrata, Whisky can chicken met citroenmayo of gevulde paprika’s met shoarma? Een ideaal boek voor flexitariërs, want de helft van de recepten is vegetarisch, de andere helft bevat vlees of vis. Er staan zelfs een paar veganistische recepten in het boek.pompoen

Bestel GRUWELIJK GRILLEN
Je kunt het e-book hier downloaden in mijn Etsy-shop. Het kost €6,95 (je kunt o.a. betalen met iDeal*) en voor die prijs krijg je 105 pagina’s vol inspiratie, in één PDF. We leren je wat barbecue-skills (ik zeg we, maar bedoel Jan), bieden je tips (inclusief links) voor materiaal en goede ingrediënten en geven je ontzettend veel lekkere trek.

Schermafbeelding 2020-05-13 om 12.37.21

meisjeprei

ETS  Schermafbeelding 2020-05-13 om 16.27.05

Het boek is alleen verkrijgbaar als e-book, maar mocht het een slaand succes zijn, dan kunnen we er best over nadenken om het ooit te laten drukken. (Maar dan moet je dus wel eerst dat e-book kopen).

mockup2

Ik ben HEEL benieuwd wat jullie er van vinden en kijk enorm uit naar jullie reacties :D. Dank dank dank voor jullie geduld, proficiat aan degenen die het al goed hadden geraden (well done! :D) en dan rest mij nog één ding te zeggen…

Ik kan geen barbecue-lucht meer ruiken.

Oh nee… WIJ VERKLAREN HET BARBECUE-SEIZOEN VOOR GEOPEND! 😀

Schermafbeelding 2020-05-13 om 12.36.14

Support your local foodblogger
Ik schreef in Corona-crisis samen met mijn vriend – die óók thuis zit te werken –  een barbecue-boek met 34 recepten. Bestel GRUWELIJK GRILLEN hier voor maar €6,95 voor jezelf óf iemand anders <3 en steun daarmee je favoriete foodblogger :D.

*Help, mijn iDeal verdwijnt tussen de betaalopties, wat nu?!
No worries; je kan gewoon met iDeal betalen. Je kunt een paar dingen doen: zorg ervoor dat je land/taal/valuta op Nederland/€ staat, dit kan onderaan de pagina op Etsy. Probeer het nog eens in een andere browser óf probeer het op een later moment. Mocht het echt niet lukken met iDeal, dan kun je mij een mailtje sturen op: [email protected].

16 reacties op “Nu te koop: GRUWELIJK GRILLEN | e-book met 34 barbecuerecepten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *