Mexicaanse wraps met ananas en guacamole

Hey hey! Je hebt geklikt op een recept voor Mexicaanse wraps mét een tropisch tintje. Lijkt het je lekker? Mij leek het een uitstekende combi. En dus probeerde ik het uit. Ik had wel weer eens zin in van die typische Mexicaanse wraps die ik tijdens mijn studententijd altijd maakte. Maar dan met een beetje een twist. Want zeg nou zelf: ananas kan toch overal bij? 😀 Woehoe! Let’s try!

Nodig voor één persoon: 3 wraps – 150gr half-om-half gehakt – 3 eetlepels mais – 1,5 avocado – 1 eetlepel zure room – geraspte kaas – paar blaadjes spinazie – ananasstukjes – 10 cherrytomaatjes – 1/2 zakje burrito-kruiden

Bak het gehakt rul in de pan. Snijd de tomaatjes in halfjes en bak die mee zodra het gehakt rul is. Voeg ook de mais en de burrito-kruiden toe en roer het even lekker door elkaar.

Verdeel het gehaktmengsel over drie wraps in een ovenschaal. Doe overal een beetje verse spinazie bij in en wat stukjes ananas. Vouw de wraps dicht, prik er een spaghetti in (als satéprikker) en strooi er zo veel kaas over als je zelf wil. Zet de wraps nog een minuut of 5-10 in de oven (180C) totdat de kaas gesmolten is en een beetje bruin wordt.

Maar in de tussentijd guacamole door de avocado te mengen met zure room. Dit kan met een vork (grove guacamole) of met de staafmixer.

Eet smakelijk!

Wat denk je: lekker? YES BABY! Vet heerlijk!

Moet er wel bij zeggen dat ik ook team #ananasopjepizza ben. Niks mis mee. Wat jij; ga je dit uitproberen?

Begin 2018 goed en vreet driemiljoen tosti’s!
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en de tweede druk ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Eén reactie op “Mexicaanse wraps met ananas en guacamole

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *