Mais uit de airfryer

Hey hey! Ik mag dan foodblogger van beroep zijn; er zijn nog altijd een hoop dingen die ik ook nog nooit heb gegeten. Tot begin 2020 had ik bijvoorbeeld nog nooit een maiskolf van de barbecue op. Leek me echt zo goor en saai. Tot ik er eentje proefde en sinds dien ben ik verkocht. Of beter gezegd; verslaafd. De maiskolven zijn hier in huis niet aan te slepen en omdat ik niet steeds de barbecue aan wil steken om deze jongens klaar te maken, ging ik op zoek naar een andere methode om ze lekker te klaar te maken. Ik deed m’n maiskolf in de Airfryer en dat blijkt fantastisch te werken!

Dit heb je nodig: 2 maiskolven –  klontje roomboter – beetje olie – beetje paprikapoeder – beetje cayennepeper – grof zeezout

Smeer de maiskolven in met wat olie en strooi er dan wat cayennepeper en paprikapoeder over. Zoveel je zelf lekker vindt. Bak de maiskolven 15 minuten op 180C en check tussendoor even hoe ze eruit zien. Je wil dat ze er wel een beetje bruin uit komen. MJAM!

Serveer de maiskolf zoals altijd; met een klontje boter en zeezout. En eet smakelijk!

mais_staand

Ik ben het soort idioot die nu dus maiskolven zit weg te werken tijdens de lunch omdat ik het ZOOOOO lekker vindt, hahaha. Maar eigenlijk is dit vooral gewoon een chill bijgerecht. Helemaal relaxt als je geen zin hebt om de barbecue aan te steken, maar wel een leuk bijgerecht zoekt. Is hij uit de Airfryer net zo lekker als van de barbecue? Nee, nét niet. Maar het komt wel echt heel erg in de buurt. Eet smakelijk!

Bewaar dit recept op Pinterest
Wil je dit recept op een later moment makkelijk terugvinden? Bewaar onderstaande foto dan op een van je Pinterest borden.

mais_airfryer_Pinterest_recepten

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.

8 reacties op “Mais uit de airfryer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *